MÜZİK

Efsane geri döndü: İbiza Partileri!

Efsanevi partilerin ve eğlencenin adası İbiza, unutulmayacak uzun bir sezon için hazırlanıyor.

Eğlence Adası: İbiza

Eğlenceli gece hayatı ile bilinen İbiza Adası, birçok filme ve şarkıya konu olmuş rengarenk bir bölge. Peki İbiza’yı bu kadar eğlenceli kılan ne?

Yüz ölçümü olarak küçük ama hayallerinizi gerçekleştirmek için devasa bir ada. Eğlence anlayışınızı gece kulüpleri tanımlıyorsa bu eşsiz ada sizin başkentiniz olabilir. İbiza’da her bütçeye ve zevke uygun yüzlerce gece kulübü bulunuyor. Sokaklarda, caddelerde ve sahillerde eğlencenin son bulduğuna şahit olamayacaksınız, çünkü bu adada müzik hiç kesilmiyor 🤩

Seçenek çok: Havuz başı partileri, San Antonio etkinlikleri, DJ performansları, ödüllü gece kulüpleri, dünyaca ünlü sanatçıların performansları.

Yine, yeni, yeniden parti.

2022 yılı İbiza için geri dönüşü ifade ediyor. Pandemi sebebiyle dinlenmeye çekilen ada suları, yaklaşan sıcak havalar ile hareketlenmeye başladı. Renkli temalar, çılgın müzikler ve dünyaca ünlü DJ’ler, 2022 yılını güzelleştirmek için İbiza’ya doğru yola çıkıyor.

Adanın öne çıkan mekanlarından Ushuaïa ve Hï Ibiza programlarını açıkladı; sahil turizminin ve gece hayatının kucaklaştığı adada otel rezervasyonları ise çoktan başladı. Görünen o ki dünyanın her yerinden gelen turistler büyüleyici İbiza partileri için hazırlanıyor.

Sadece gece kulüpleri değil, İbiza’nın sunduğu birçok imkan ziyaretçileri büyülemeye yetiyor. Tekne partileri, Formentera’ya feribot gezileri, Lío Ibiza gibi seçkin restoranlarda akşam yemekleri ve büyük kapanış partileri ise bunlardan sadece bazıları. Yani sizinle aynı arzulara sahip binlerce insanla eğlenmek ve elektronik müziği hissedebilmek istiyorsanız rotanızı İbiza’ya çevirin.

2022 Sezonunun Kabin Arkası

Ushuaïa ve Hï Ibiza, 30 Nisan Cumartesi gecesi gerçekleşecek ortak bir etkinlik ile sezonun açılışını yapmayı planlıyor. Açılış partisinde ise birçok ünlü isim yer alacak. Her yıl yenilenerek karşımıza çıkan Ushuaïa ve Hï Ibiza 2022’ye özel sürprizler de hazırlamış. Günlük ortalama 2.000 ziyaretçiyi aşan gece kulüpleri, özel etkinlikleri ile turist akınına uğrayacak.

Başarılı performansları ile binlerce sevenini İbiza’da toplayan DJ’lerle adanın 2022 yaz programı oldukça kalabalık. FISHER, Black Coffee, Charlotte de Witte, Dimitri Vegas & Like Mike ve Calvin Harris gibi dünyaca ünlü isimler performans sergilemek için hazırlanıyor. Bu yoğunlukta yolunuzu bulmak için Ticketmaster’ın sunduğu detaylı etkinlik takvimi ile biletinizi erkenden alarak kendinizi eğlencenin kollarına bırakabilirsiniz. Merak etmeyin, İbiza’nın ruhu sizleri esir alacak.

Blogdaki diğer müzik yazılarını okumak için tıklayın.