MÜZİK

Biletix’ten Yılbaşı Davetiyesi Yağıyor!

Biletix’in yılbaşı sayfasında her zevke hitap eden bir etkinlik var!

Üstelik hediyelerimiz de hazır, yılbaşı biletinin biri bizden!

İstanbullu ve İzmirli takipçilerimize yılbaşı gecesine özel davetiyeler hazırladık.

Davetiye yarışmamız iki gün boyunca sürecek.

25 Aralık İstanbullulara Özel!

25 Aralık Perşembe günü, sabah 09:00’dan 18:00’a kadar #2015dileğim etiketiyle @biletix’i mentionlayan takipçiler arasından 10 kişi 31 Aralık gecesi gerçekleşecek etkinliklere 1 adet davetiye kazanacak!

istanbullu

 

Davetiye verilecek etkinlikler

 

26 Aralık İzmirlilere Özel!

izmirli

26 Aralık Cuma günü ise sabah 09:00’dan 18:00’a kadar #2015dileğim etiketiyle @biletix’i mentionlayan İzmirli takipçiler arasından 4 kişi 31 Aralık gecesi gerçekleşecek etkinliklere davetiye kazanacak!

Davetiye verilecek etkinlikler

2015’ten dileğini en yaratıcı şekilde sen anlat, davetiyeleri sen kap!

Herkese İyi Seneler!

Kampanya Katılım Koşulları

İstanbul etkinlikleri için yarışma 25 Aralık Perşembe saat 09:00’da başlayacak ve aynı gün saat 18:00’da da sona erecektir. Yarışma twitter.com adresi üzerinden gerçekleşecek olup, kazanan 8 kişi Biletix’in Twitter hesabından 26 Aralık’ta duyurulacaktır.

İzmir etkinlikleri için yarışma 26 Aralık Cuma saat 09:00’da başlayacak ve aynı gün 18:00’da sona erecektir. Yarışma twitter.com adresi üzerinden gerçekleşecek olup, kazanan 4 kişi yine Biletix’in Twitter hesabından 29 Aralık’ta duyurulacaktır.

2015’ten dileğini #2015dileğim etiketiyle @biletix hesabına mentionlayanlar arasından seçilecek kişiler, belirlenen etkinliklere davetiye kazanacaktır.

Kazananları juri üyeleri belirleyecektir. Juri üyeleri Biletix şirketinden Simge Perçin ve Çağıl Üner’dir. İstanbul yarışmasından davetiye kazananlar iletişim bilgilerini en geç 26 Aralık Cuma saat 14:00’a kadar DM yoluyla Biletix’e bildirmelidir. Kazanılan bilet tek kullanımlıktır. Adına düzenlenmiş bilet satılamaz, paraya çevrilemez ve değiştirilemez. Yarışmaya katılım ücretsizdir, katılım için herhangi bir ticari koşul bulunmamaktadır.

Katılım için ön koşul, katılımcının Twitter kullanıcısı olması, Biletix’in Twitter hesabını takip etmesi ve yaratıcı bir tweet atmasıdır.

Biletix bu yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb…) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun herhangi bir hakkını ihlal eden bilgi, görsel veya metin iletemez. Bu konuda Biletix’in hiçbir yasal yükümlülüğü olmayacaktır. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, söz konusu katılımcı/lar münhasıran sorumlu olacaklarını kabul eder/ler.

Biletix, yarışmaya katılan kişilerce paylaşılan iletişim adreslerine,  tanıtım veya iletişim amaçlı posta, e-posta ve SMS gönderimi yapma ve verilen bilgileri kullanma hakkını saklı tutar. Katılımcılar, Kullanım Koşulları’nı kapsayan her tür yasaya uygun  davranmayı, başkalarının haklarına zarar vermemeyi, doğru bilgi vermeyi kabul ederler.

Biletix önceden haber vermeksizin yarışmaya katılım başlamadan önce ve yarışma esnasında Katılım Koşulları’nda değişiklik yapabilir.

Biletix mevzuat veya yetkili adli/idari birimlerce bilgi talep edilmesi dışında edindiği bilgileri kendi bilgilerine gösterdiği özen derecesinde güvenli ortamda saklayacaktır. Yarışmacı, bir uygulama aracılığıyla veya tmtr2017.wpengine.com sayfası üzerinden sayfanın veya yarışmanın işlerliğini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fiilerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kurgu süresince, sonucu değiştirmek maksadıyla bilgisayar teknolojilerini kötü niyetle kullanılan kişilerin tespit edilmesi durumunda, bu kişilerin hediye hakları hiçbir uyarıda bulunulmaksızın ellerinden alınacaktır.

Biletix yarışma boyunca sonuçları etkileyecek şekilde bilişim teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tüm haklarını, hiçbir uyarı yapmadan sona erdirme hakkını saklı tutar.