MÜZİK

Beşiktaş ahalisini mutlu eden haber: IF Performance Hall açıldı!

Arkadaşlar size bir müjdemiz var; Beşiktaş’ın göbeğine IF Performance Hall açıldı. Beşiktaşlılar olarak bu haberi vuvuzelalarla kutladık, halaylar çektik. Çünkü artık canlı müzik için başka bir yere gidip, konserden sonra Beşiktaş’a dönmemize gerek kalmadı.

beşiktaş

Son dönemlerde Kadıköy tayfasına karşı boynumuz iyice bükülmüştü. Oradaki konser mekanlarına özeniyor ama Beşiktaşlı olarak Kadıköy’e gitmeye üşeniyorduk. Hafta içi sık sık uğradığımız mekanlar, hafta sonu yetersiz kalıyordu. IF Performance Hall tam da böyle bir zamanda yetişti imdadımıza!

her muzigin kafasi

Peki nerede bu IF?

Leman Kültür’ün tam bitişiğinde, Çarşıdaki Kaset’e gelmeden sağda. Hani köşede meşhuuuur bir kokoreççi var ya onu geçiyorsun biraz ileride sağda IF’in cool girişini görüyorsun. Zaten kime sorsan gösterir! ;)

Mekanın içi nasıl olmuş?

Taksim’deki canlı müzik mekanlarından çok daha geniş. Akustiği gayet başarılı. Sahnenin önünden başlayıp, aralıklı olarak tüm mekana yerleştirilmiş bistrolar sayesinde hem içkini yudumluyorsun hem de konsere dans ederek eşlik edebiliyorsun. Kısacası kalabalıktan yıldığın ve nefes alamadığın mekanları artık tarihe gömebilirsin.  Sigara içenleri de düşünmüşler ve camekan bir asma kat yapmışlar, orada da konseri izlemeye devam ediyorsun.

if konser

Konser programında kimler var?

Mirkelam, Yeni Türkü, Bülent Ortaçgil & Birsen Tezer, Pilli Bebek, Kalben, Zuhal Olcay, Evrencan Gündüz

Bu program gittikçe kalabalıklaşacak. Artık canımız sıkıldıkça iki adımda gidebileceğimiz bir konser mutlaka bulacağız. Konser tarihlerini şuradan takip edebilirsin!

if davul

Şimdi bu güzel haberi gidip IF Performance Hall’de kutlamaz mıyız sevgili Beşiktaşlı? Bundan sonra #geceiftebiter