Sanat

Monoton hayata karşı savaş: Mutlu Aile Tablosu

Emre Kınay’ın yönettiği Mutlu Aile Tablosu, güçlü oyuncu kadrosuyla ilkbahar sezonu boyunca sahnelerde!

Ellili yaşlarının ortasına gelmiş, monoton bir hayat süren ve bu sıkıcı girdaptan kurtulmak isteyen bir çift: Elaine ve Ken Haber.

Peki bu düzenden kurtulmak mümkün mü? Cevaplar Mutlu Aile Tablosu sahnesinde!

Mutlu Aile Tablosu’nun konusu ne?

Mutlu Aile Tablosu, ellili yaşlarına merdiven dayanmış bir çiftin hikâyesini anlatıyor. Oyun boyunca Elaine ve Ken Haber’in monoton evliliklerini kurtarma çabasına şahit oluyoruz!

Aslında birbirlerine hiç uygun olmadıklarını ve hayatı kaçırdıklarını düşünen Elaine ve Ken, bu girdaptan kurtulabilecek mi?

İşte Ken ailesinin kabusu da böyle başlıyor… Tüm bu monoton çıkmazının asıl sebebinin evlilikleri olmadığını fark ettiklerinde çok geç olabilir.

Hayatlarını değiştirmeye çalışan bu orta yaşlı çifti izlerken sizler de hikâyenin bir parçası olacak ve Ken ailesinin sıkıntılarıyla yüzleşirken kendinizden bir parça bulacaksınız…

Mutlu Aile Tablosu’nun yıldızları

Sam Bobrick ve Joey Bobrick’in kaleminden çıkan Mutlu Aile Tablosu, Ekin Tunçay Turan’ın çevirisiyle Türk tiyatro sahnelerine taşınıyor. Emre Kınay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu oyunun, oyuncu kadrosu ise bir hâyli güçlü, adeta yıldızlar geçidi… Oyunda Pınar Altuğ Atacan, Emre Kınay, Derin Bülbül, Yarkın Ünsal ve Taner Ergör’ü izliyoruz.

Tıpkı sahne önünde olduğu gibi sahne arkasında da oldukça çalışkan bir ekip var. Oyunun yönetmen yardımcısı koltuğunda, oyuncu kadrosunda da bulunan Yarkın Ünsal oturuyor. Hareket tasarım Orçun Okurgan’a, dramaturg Ayşegül Hardern ve Emre Kınay’a, ışık tasarım ise Ayşe Sedef Ayter’e ait.

İzleyenlerden tam not alan kostüm tasarımları, Seda Özdemir ve Aygül Güntav’ın, sahneye bambaşka bir boyut kazandıran sahne dekoru ise Cihan Aşar’ın ellerinden çıkıyor.

Mutlu Aile Tablosu şehrinize geliyor!

Tiyatroseverlere müjdeli haber: Hem sahne önünde hem de sahne arkasında oldukça güçlü bir ekibe sahip olan ‘’Mutlu Aile Tablosu’’, sezon boyunca sahnelerde olmaya devam edecek!

İşte yaklaşan duraklar:

  • 7 Mayıs: Atatürk Kültür Merkezi, Aspendos Salonu, Antalya
  • 8 Mayıs: Manavgat Atatürk Kültür Merkezi, Antalya
  • 9 Mayıs: Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi, Antalya
  • 18 Mayıs: Duru Tiyatro, İstanbul

Mutlu Aile Tablosu’nda sizin için de yer var. Resme dahil olmak için biletlerinizi şimdiden almayı unutmayın.

İyi seyirler!