MÜZİK

Acilen Keşfetmeniz Gereken 7 Ses!

Chlöe Howl henüz 19 yaşında bir yetenek.  Sıradan bir yeni yetme popçu olarak değerlendirilemeyecek kadar farklı bir sesi var. Kulağınıza yakıştıysa all Originals İstanbul‘da canlı dinleyebilirsiniz.

 

Stromae Belçika’dan çıkıp Alors On Danse şarkısıyla ünü  ülkemize kadar ulaşmış bir müzisyen. Ama bu yaratıcı adamı sadece “şu Fransızca şarkı yok mu, hani danslı” şeklinde tanıyanlarımız çoğunluktadır. Bu yüzden diğer işlerine göz atmak da fayda var.

 

Stromae - tous les mêmes (Official Video)

 

Raleigh Ritchie Lekesiz bir müzisyen. Sesiyle, kliplerindeki nafiliğiyle, R&B ritmleriyle tek bir lekesi yok! Game Of Thrones sevenler anladı onu.

Raleigh Ritchie - Stronger Than Ever (Official Video)

 

Sırma Munyar Berklee College of Music’te burslu okumuş, akademik damarı güçlü bir müzisyen. Bol emek harcandığı belli olan Intuition parçasının klibi de oldukça başarılı.

İsveçli Tove Lo müzik dünyasında bir Lorde etkisi yaratabilir, yaratmayabilir de.  Ama bir dinleyin bakalım da, sonra “ben bunu önceden de biliyordum” deme ihtimalini kaçırmayın :)

Tove Lo - Habits (Stay High)

Dominique Young Unique Hip –Hop kategorisinden listemize dahil oluyor. Belli ki yetenekli, tarzı da iyi. Ama henüz tasarım kıyafetlerle şaşalı klipler çekecek bütçesi yok. İdare ediverin.

Dominique Young Unique - Throw It Down (Official Video)

Çağıl Kaya Caz seven herkesin yakından tanıdığı tam bir enerji bombası. “bir parça ay biraz kuş” albümüyle de kariyerine solodan solodan devam etmeye karar vermiş. Mutlaka canlı izleyin!

çağıl kaya 'biraz iştah biraz açık hava' (official music video)