MÜZİK

Sonbaharın hüznüne, kışın soğuğuna aldırmadan dans edebileceğiniz 5 konser

Sabahları yataktan sürünerek kalkan ve akşamları 9’da tavuk gibi uykusu gelen herkes için bir dakikalık saygı duruşu lütfen! Acınızı paylaşıyoruz.

morning-i-dont-want-to-wake-up

Yılın en güzel aynı zamanda en buhranlı dönemindeyiz. Bu melankolizm normaldir. Üstünde durmayın. Fazla takılmayın. Bu ruh halinden kurtulmak için kendinizi konserlere atın.

Bu konserler keyfinizi yerine getirecek. Bize güvenin ;)

Belle & Sebastian

İlk önerimiz bu Cuma Volkswagen Arena’da gerçekleşecek Belle & Sebastian konseri. Indie’ye gönül vermiş müzikseverler bu Cuma Vokswagen Arena’da check-in yapacak. Kambersiz düğün olmaz, siz de biletinizi alın.

hipster_dance

 

Kaan Tangöze

Son şarkısıyla herkesin Facebook’una üst sıralardan giriş yapan Kaan Tangöze, Duman’dan ayrı yek pare vereceği konserlerle merak konusu oldu. İstanbul, Eskişehir ve İzmirli müzikseverler şanslı çünkü Kaan’ın şarkılarına bağırarak eşlik edebilecek. :) Biletler tükenmek üzere, üşenmeyin alın şu biletleri. Bitince üzülürsünüz.

Malt

Astrolojiye ve gezegenlerin konumuna göre tam olarak şu dönemdeyiz:

“Hayatıma asma bir kat yaptım
Yeni bir aşk bir de çek-yat kattım
Tam mutlu olurum burda derken
3.1’e bile dayanamadı, tepeme yıkıldı”

Malt’ın eskimeyen şarkısını canlı dinlemek isterseniz Dorock Stage’teki konserin biletleri burada.

Midnight Sessions: Chris Tofu

Electro Swing’le moralleri yükseltmek çok kolay. Gidiyorsun Babylon Bomonti’ye, hop bir anda keyfin yerine geliyor. Güzel müziğin yapamayacağı şey yok. :)

giphy

Birsen Tezer

İlla içlenecekseniz Birsen Tezer dinleyin madem. Ne de olsa başka diyarlara yolculuk için en ucuz bilet Birsen Tezer bileti. :)

Birsen Tezer - İstanbul