MÜZİK

2017’nin En Enteresan Etkinlikleri

moto

Motobike İstanbul

Motobike İstanbul bisiklet ve motor tutkunlarına hitap eden özel bir buluşma. Önde gelen motosiklet ve bisiklet markalarının yer alacağı fuarda en yeni modelleri yakından inceleyebileceksiniz. Programda sektöre dair seminerler ve atölye çalışmaları da var. Bisikletinize /motorunuza atlayıp gitmek için Motobike İstanbul biletinizi avantajlı fiyattan şimdi alın.

Ne zaman: 23 – 26 Şubat 2017

Nerede:  Motobike İstanbul

Bilet almak için tıklayın.

 

Atelier Real Food’da Boğaza Karşı Sihirli Lezzetler

Geceye özel olarak hazırlanmış bir menü ve illüzyon gösterisi aynı etkinlikte buluşuyor! Televizyon karşısında yemek yemenin canlı hali gibi adeta. En prestijli illüsyon ödüllerinden Merlin ödülü sahibi Kubilay Tunçer’in özel şovuyla sürprizlerle dolu bir akşam yemeğine katılacaksınız.

 

Ne zaman: 9 Şubat 2017

Nerede:  The Ritz-Carlton

Bilet almak için tıklayın.

 

 

Drone Yarış Ligi Türkiye 1. Etap

Artık herhangi bir konserde drone kamera ile çekim yapıldığını görmek bizi şaşırtmıyor. Peki madem bu küçük robotlara bu kadar alıştık neden onların da bir sporu olmasın? ‘’ Drone Uçuş Spor Kulübü’’ ve ‘’ Drone Sahipleri ve Pilotları Derneği’’ bir araya gelerek ilk drone yarışını düzenliyor. Yarış, worshoplar, dj performanslar ile de bir festival havasına bürünüyor.

Ne zaman: 29 Ocak 2017

Nerede:  Cam Piramit – Antalya

Bilet almak için tıklayın.

Drone Racing League | The Sport of the Future | DRL

Alcalica

Alcalia geleneksel enstrumanlarla, gelenekselin oldukça dışında müzik yapan bir grup. Elektronik müziğin böyle bir formuna hiç rastlamamış olabilirsiniz. Borusan Müzik Evi’nin samimi ortamında gerçekleşecek konserde kendinizi Kabak koyunda hissedeceksiniz.

Ne zaman: 15 Nisan 2017

Nerede:  Borusan Müzik Evi

Bilet almak için tıklayın.

Alcalica Live @ Caravan Project