minimaster

Çocuklar için eğlence: Kidz Festival başlıyor!

Çocukların şehirdeki bir numaralı eğlencesi Kidz Festival için sayılı gün kaldı!

Jotun Boya’nın sponsorluğunda düzenlenen Kidz Festival, uzay temalı etkinlik alanı ile çocukları ve aileleri unutulmaz bir güne davet ediyor…

Özel sahne şovları, workshoplar, atölyeler, kısacası çocukların seveceği her şey!

Sonu sınırsız eğlenceye açılan roket yolculuğuna hazır mısınız? İşte detaylar…

Kidz Festival’de çocukları neler bekliyor?

Kidz Festival’in açılışında tabi ki müzik var! Kidz Rock ile eğlencenin sınırlarını zorlamaya ve kendinizi müziğin kollarına bırakmaya hazır olun. Açılışın ardından ise çocukları Mrs. Onur Puppet Show karşılıyor.

Çocuklar için ayrılan bu özel günde kukla gösterisi olmazsa olmaz! Neşeli miniklerin kahkahaları şimdiden kulaklarımızda…

Sihirbazlık gösterisinin ardından ise herkes Zumba köşesinde toplanıyor. İşte dans etmek için harika bir fırsat. Çocukların eğlenceli zumba performansından sonra ise atölyeler başlıyor. Hayallerinizin sınırlarını zorlama vakti geldi!

Çocuklar, Art&Craft köşesinde hayal güçlerini konuştururken ahşap boyama ve çömlek yapımı gibi çeşitli etkinlikleri deniyorlar. Kidz Festival hem ebeveynler hem de çocuklar için yeni deneyimler demek aslında.

Festivalin son durağı ise Kids Chef Atölyesi. Burada çocuklarınızla birlikte lezzetli ve sağlıklı yemekler hazırlayabilirsiniz. Ya da bırakın kendi tariflerini oluştursunlar, Kidz Festival’in büyüsü de bu değil mi?

Geniş festival alanında gün boyu süren farklı etkinlik köşeleri de bulunuyor. Yüz boyama, planetaryum ve robotik kodlama ise bunlardan sadece bazıları. Kısacası Kidz Festival’de her çocuk için bir şeyler var.

Festivale dair merak edilenler

Aileleri ve çocukları unutulmaz bir uzay macerasına davet eden Kidz Festival, 9 Haziran Pazar günü iki seans şeklinde gerçekleşecek. İçerikleri birbirleriyle tamamen aynı olan seansların saatleri ise şöyle:

  • Gündüz: 10.00-14.00
  • Öğlen: 15.00-19.00

1-14 yaş aralığındaki çocukların katılımına uygun olan Kidz Festival’de gerçekleşen tüm etkinlikler ise bilete dahil. Ayrıca festival alanında bileklerinize takılacak olan festival bileklikleri sayesinde seans saatleri boyunca alana rahatça giriş-çıkış yapabilirsiniz.

Kidz Festival’e nasıl gidilir?

Kidz Festival’e gelmek için bir uzay roketine atlamanıza gerek yok!

Alkent Etiler Sitesi’nde gerçekleşecek olan festivale gitmek için toplu taşıma araçlarını ya da özel araçlarınızı kullanabilirsiniz. Festival alanı ise Etiler Alkent Tenis Kulübü’nün kortlarında.Çocuklarınızla birlikte yaza merhaba demek için Kidz Festival’i kaçırmayın.

Roketler 9 Haziran günü ateşlenecek. Unutulmaz bir uzay macerasına hazırsanız biletlerinizi şimdiden alın ve yerlerinizi ayırtın!