Günün Şarkısı

The Rolling Stones -You Can’t Always Get What You Want

The Rolling Stones ile Ezhel'in ortak noktası nedir?

Yeni bir yıla yaklaşırken ödül törenleri, sene sonu “en iyi” listeleri birbirini izliyor. The Rolling Stones bu sene verdikleri konserlerle Ticketmaster Amerika’da Yılın Bileti’nde en beğenilen etkinlik seçildi. Dünya çapında müzisyen olma yaşının 18’lere kadar düştüğü bu hızlı çağda efsanenin gerçek karşılığı olan bu grubun hala bu kadar takdir görmesi sevindirici.

Senelerini yaptıkları işe vermiş, zaten sevenlerinin gözünde arşa çıkmış bu isimler için bu ödüller başarının kanıtı değil tabi ki. Mesela Haluk Bilginer’in Şahsiyet dizisindeki rolüyle Emmy alması hepimizi gururlandırdı ama zaten ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu biz bilmiyor muyduk? Belki de bunca sene almaması ayıptı. :)

The Rolling Stones “You Can’t Always Get What You Want” şarkısında başaramayan/kazanamayanları teskin ediyor.“Her zaman istediğini alamazsın ama çalışırsan belki ihtiyacın olanı alabilirsin” diyen şarkının Ezhel‘in “Ne istediğini iyi bil, ne istediğini iyi bil, belki istediğini bildiğin şey senin için hiç de iyi değildir” Müptezel’i ile uzaktan bir duygu akrabalığı yok mu sizce de?

 

The Rolling Stones - You Can't Always Get What You Want (Live) - OFFICIAL