Günün Şarkısı

Günün Şarkısı: Gwen Stefani – Rich Girl

Gwen Stefani hayatını anlatan Just A Girl adındaki müzikali Las Vegas'ta sahneliyormuş.

Y2K Millennium Party

Gwen Stefani hayatını anlatan Just A Girl adındaki müzikali Las Vegas’ta sahneliyormuş. Don’t Speak şarkısındaki unutulmaz vokaliyle No Doubt grubunda tanımıştık kendisiyle. Sonrasında solo kariyerinde daha popüler akıma uygun albümler yaptı. Her daim modanın bir adım ötesinde oldu. Hollaback Girl şarkısında daha dünya anime nedir bilmezken Harajuku Girl modasını klibine taşımıştı. Rich Girl, What You Waiting For?, Cool gibi döneminin en hit parçalarına imza atarken 3 Grammy ödülünü de özgeçmişine katıverdi.

Sadece müziğiyle değil, giyim tarzı, saçları ve makyajıyla ayrı ayrı markalaşan bir figür Gwen Stefani. Yüzeysel bir bakışla klasik bir Barbie görünümü olduğunu düşünebilirsiniz ama detaylara indiğinizde kendine has tarzındaki kimselere benzemeyen o güçlü yanı görebilirsiniz. Sanırım bunun sırrı sesine olan güveninden geliyor. Ayrıca kendisinin şu anda 50 yaşında olduğunu da ekleyerek, zamanın her yerde aynı akmadığını kanıtlamış olalım.

Bu şarkıyı dinledikten sonra milenyum zamanlarını özledim diyenlere güzel bir parti önerisi yapmak isteriz: Y2K Millennium Party

Gwen Stefani - Rich Girl (Official Music Video) ft. Eve