Güncel

Review

Yılın En Az Heyecan Verici Filmi: Cats

Oyuncu kadrosu, yönetmeni ve müziğiyle büyük vaatlerle yola çıkan Cats müzikali vizyona girdiği ilk hafta yerden yere vuruldu.

Senelerdir kapalı gişe oynayan, dünyanın en bilindik müzikallerinden Cats devasa bir yapımla sinemaya uyarlandı. Oyuncu kadrosunda Taylor Swift, Idris Elba, Judi Dench, Jennifer Hudson, Ian McKellen derken bütün Hollywood’u doldurmuşlar. Yönetmen koltuğunda da Sefiller filminden tanıdığımız Tobe Hooper var. Bu kadar büyük vaatlerle yola çıkan bu ışıltılı yapım vizyona girdiği ilk hafta yerden yere vuruldu.

Bu görsele bakılırsa Cats filmi biraz aceleye gelmiş gibi…

Özellikle kedilerin tasvirini kafa karıştırıcı bulan izleyiciler, bu insanlar aslında kedi insan mı yoksa bu kedilerde morfolojik bozukluklar mı var diye soruyor. Kullanılan CGI teknolojisindeki teknik bozuklukları fark eden yapım şirketi gösterime girdikten sonra efektleri yeniden düzenlemeye karar verdi. Filmlerin Oscar yarışına girdiği bu dönemde bu kadar kötü PR ile Cats neler yapacak bakalım. Kimi eleştirmenler filmin en iyi yanının Taylor Swift olduğunu söyleyerek inceden, kimileri de müzikalin yazarı T.S. Elliot’un kemiklerini sızlatacak cinsten olduğunu söyleyip ağırdan eleştiri yağmuruna tuttular.

Uzun zamandır herkesin bir olup bu kadar kötülediği bir film olmamıştı. Kötü filmin cazibesine kapılanlar çekirdeklerini hazırlasın diyelim :)

Cats Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers