Güncel

Super Bowl’da Jennifer Lopez & Shakira Rüzgarı

Bu sene tema Latin halk dansları olarak belirlenmiş olacak ve sahne Jennifer Lopez ile Shakira'ya emanet edilmiş.

Amerikan Futbolu Ligi’nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl’un devre arası şovu her sene çok konuşulur. Hatta yılın en çok izlenen televizyon programlarından biri olduğu için, markalar bu devre arasına özel reklamlar hazırlarlar. Bu sene tema Latin halk dansları olarak belirlenmiş olacak ve sahne Jennifer Lopez ile Shakira’ya emanet edilmiş.

İkili şov öncesinde  “İki Latin kadının neler yapabileceğini gösterelim!” mesajları paylaşarak ne kadar motive olduklarını belli etmişlerdi. 12 dakikada 20 şarkının söylendiği ve performans boyunca playback yapılmadığı söylenen şovu izlerken bile yoruluyorsunuz. Shakira’nın kariyerinin en önemli parçalarından yaptığı seçkide gitar çalıp, göbek dansı yapıyor ve şovu Waka Waka ile bitiyor. JLo’da yine en popüler şarkılarını devasa bir dansçı ekibiyle birlikte söylerken, son filmi Hustler’dan esinlenerek pole dans yapıyor.

Birlik ve beraberlik mesajları vererek bitirdikleri gösteri tabi ki izleyenleri kıyaslama yapmaya itti. Kimin daha iyi olduğunu söylemek zor ama Shakira’nın yaptığı işten aldığı zevke odaklanan ifadesi herkesin dikkatini çekmiş. JLo’ya yakından bakarsanız gözlerinde adımlarını sayan mükemmelliyetçi bir dans hocasını görmeniz mümkün.

J Balvin’in de konuk olarak katıldığı gecenin asıl sürprizi  JLo’dan geldi. 11 yaşındaki kızı Emme Maribel Muñiz’in “Born In The USA” şarkısını söylerken davulda Shakira eşlik etti. Bu sırada sahneye Los Angeles Lakers renklerin renkleri yansıtılarak geçtiğimiz günlerde helikopter kazasında hayatını kaybeden efsane basketbol oyuncusu Kobe Bryant’a saygı duruşunda bulunuldu.

Shakira & J. Lo's FULL Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show