Güncel

One Love Festival’de İzleyeceğimiz İsimler Belli Oldu!

Bu yıl One Love Festival Parkorman’a taşınarak eski günlerdeki festival heyecanını bize yaşatacağını garantiledi. Festival’in line up’ıyla ilgili dedikodular alıp başını gittiği için merakımız iyice tırmanmıştı.

17 Temmuz’da Parkorman’da kimleri dinleyeceğimiz belli oldu. Tek tek bakalım…

Django Django

Cango’lar için Britanya’nın rock müzik camiasına mütevazi bir armağanı diyebiliriz. Son dönemin her Britanyalı grubu gibi onlar da elektronik ögeleri çok severler. Bu açıdan da One Love’a pek yakışacaklar.

En çok hangi şarkısını severiz? -Default

Müziklerini nasıl tanımlarız? -Art Rock

Takdir ettiğimiz özellikleri?Her grup üyesi tek tek çok yetenekli. Her biri sanat ve müzik insanı.

Django Django - Default (Official Video)

Arthur Beatrice

İngiliz grup Arthur Beatrice, Indie’cileri çok memnun edecek. London Grammar veya Fryars seviyorsanız bu çocukları da playlistlerinize mutlaka eklemişsinizdir.

En çok hangi şarkısını severiz? -Grand Union

Müziklerini nasıl tanımlarız? -Melancholic modern indie rock

Takdir ettiğimiz özellikleri? -Kendi bağımsız müziklerini yapabilmek için kendi plak şirketlerini kurdular.

Arthur Beatrice - Grand Union

Ben Pearce

Her house dinleyicisi mutlaka Ben Pearce shazamlamıştır. Kendisini tanımıyorsanız bile “What i might do” şarkısını “üç milyor” defa dinlemişsinizdir. :) Tıpkı diğer müzisyenlerimiz gibi o da Ada’nın karizmatik tınılarını One Love’a taşıyacak.

En çok hangi şarkısını severiz? -What I Might Do

Müziklerini nasıl tanımlarız? -House/Electronica/Techno/Soul

Takdir ettiğimiz özelliği? -Koyu bir Metal ve Punk dinleyicisiyken farklı şeyler denemek üzere DJ’liğe merak sardığı için, şarkılarında farklı türlere rastlayabiliyoruz.

Ben Pearce - "What I Might Do" (Official Video)

Bu isimlerin yanı sıra 70’lerin grunge’ını hatırlatan şarkılarıyla Umut Adan ve İstanbulluların pek sevdiği, warm up’ların  aranan insanı Cervus da festival de olacak. Bakalım bu isimlerden başka yeni isimler de açıklanacak mı?

Tavsiyemiz: 

Parkorman’daki eğlenceyi kaçırmamak için biletinizi şimdiden alın ve festivalden güncel haberler için bizi takipte kalın. ;)