Güncel

Karantinada İzlenecek Diziler

Hem akıcı hem de en az 2-3 sezonluk bu diziler kolay kolay tükenmeyecek!

Evde kalıp, hem kendimizin hem de başkalarının sağlığını korumamız gereken bu karantina günlerinde; daha önce bir türlü yapmaya zaman bulamadığımız ev işleri ile uğraşmak, kişisel ve mesleki eğitimlerle kendimizi donatmak, hobilerimizi geliştirmek, müzik dinlemenin yanı sıra birçoğumuz nefes almadan izlenecek, bu tatsız günler bitmeden bölümleri tükenmeyecek, karantinada izlenecek diziler arayışındayız.

Öyle diziler olsun istiyoruz ki; sanki gözümüzü bir açmışız bir kapamışız da dünya sağlığına geri kavuşmuş, bizim hala bir kaç sezonumuz var.

Farklı türlerden, hem akıcı hem de en az 2-3 sezonluk diziler aşağıda!

 

Peaky Blinders

İngiliz suç draması olan Peaky Blinders, Birinci Dünya Savaşı sırasında Shelby ailesine mercek tutuyor. Aile her ne kadar kurgusal olsa da hikaye aslında 19. yy’dan 20. yy’ın başlarına kadar aktif olan aynı isimli bir şehir çetesine dayanıyor. Thomas Shelby ve ailesinin illegal yaşamına tanık olmak için hali hazırda 5 sezonunuz var!

Sezon sayısı: 5
Ortalama bölüm süresi: 50-60 dk
Tür: Suç, Dram

Peaky Blinders - Season 1 | Trailer

It’s Always Sunny in Philadelphia

Hayattaki her şey mizahın konusu olabilir diyenlerdenseniz, ironi dedektörleriniz açıksa, kara mizah barındıran dizilerden hoşlanıyorsanız It’s Always Sunny in Philadelphia tam size göre! 2005 çıkışlı dizi güldürme garantili bir komedi. Üstelik sitkomlarda, sıkça kullanılan gülme efektinden nefret edenler için de harika. İrlanda’da bir barın sahibi olan bir grup arkadaşın devamlı olarak birbirlerinin arkasından kuyu kazışını ve başlarına gelen garip olayları gördüğümüz dizi tam 13 sezon.

Sezon sayısı: 13
Ortalama bir bölüm süresi: 20 – 30 dk
Tür: Komedi

It's Always Sunny in Philadelphia Season 14 Trailer (HD)

Inside No. 9

Steve Pemberton ve Reece Shearsmith’in her bölümde farklı bir karaktere büründüğü, İngiliz kara komedisi Inside No. 9, 25-30 dk’lık bölümlerinde bir çok farklı türü bir arada yaşatıyor. Geçtiğimiz günlerde 5. sezonu yayımlanan dizi, zaman zaman komik, zaman zaman korkunç olabiliyor. Belki, her bölümüyle “Waow!” dedirtmiyor ama öyle bölümleri var ki dedirtmeyenlerin yerini hayli hayli tutuyor.

Sezon sayısı: 5
Ortalama bölüm süresi: 25- 30 dk
Tür: Kara Komedi

Inside No. 9: Series 5 Trailer | BBC Trailers

The Good Place

Birbirinden tamamen farklı kişiliklere sahip 4 kişi cennette bir araya geliyor, “İyi Yer” olarak adlandırılan bu ütopik düzene ayak uydurmaya çalışırken “Burası gerçekten İyi Yer mi?” soruları akla geliyor. Bir Amerikan komedisi olan The Good Place, sizi şaşırtmayı başaracak.

Sezon sayısı: 4
Ortalama bölüm süresi: 25- 30 dk
Tür: Komedi

The good place ( Season 1 ) - Trailer VO

Orange is the New Black

İlk sezonu 2013 yılında çıkan Orange is the new Black çoğu zaman dram, bazen de komedi unsurlarını barındıran bir yapım. Her bir bölümü 50 ile 85 dk arasında değişen, olayın geçtiği kadınlar hapishanesindeki neredeyse tüm mahkumların hikayelerine ayrı ayrı tanık olduğumuz bu dizi 6 sezonuyla izlenmeye hazır.

Sezon sayısı: 6
Ortalama bir bölüm süresi: 50 – 85 dk
Tür: Dram

Orange Is The New Black - Season 2 - Official Trailer [HD]

Futurama

Pizza dağıtıcısı Fry, yanlışlıkla donarak 1000 yıl sonraya uyanıyor. Küçük bir kargo dağıtım servisinin sahibi ve aynı zamanda onun uzaktan bir akrabası olan Professor Farnswort tarafından bulunuyor. Kaptan Leela, robot Bender, Dr. Zoidberg gibi tüm özgün karakterler ile Futurama keyifli bir komedi.

Sezon sayısı: 7
Ortalama bölüm süresi: 20 – 25 dk
Tür: Komedi

Futurama – Season 1 All The Funniest Moments

The Sinner

İzleyicisini her sezon farklı bir gizemle karşı karşıya getiren The Sinner, hem oyunculukları hem de olay örgüsüyle etkileyici bir dizi.
Gizemli bir olay içinde bambaşka bilinmeyenlerin saklı olduğu bu diziyi sezon sonuna kadar nefes almadan izlemek isteyeceksin.

Sezon sayısı: 3
Ortalama bölüm süresi: 40 – 45 dk
Tür: Suç, Dram

The Sinner: Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflix

 

Mindhunter

FBI ajanları Holden Ford and Bill Tench, bir suçluyu yakalamak için önce onların nasıl düşündüğünü anlamak gerektiğine inanıyor. Aralarında tüm dünyanın tanıdığı Charles Manson and David Berkowitz’in de yer aldığı seri katillerle görüşmeler yapıyor.

Sezon sayısı: 2
Ortalama bölüm süresi: 45 – 55 dk
Tür: Suç, Dram

MINDHUNTER Trailer SEASON 1 (2017) Netflix Series

Ozark

Önceleri çok sıradan gözüken bir aile, aniden gelişen olaylarla kendilerini büyük bir tehlikede buluyor. Zamanla birbirlerinden sakladıkları sırların da gün yüzüne çıktığı evli çiftin bu yaşamdan kurtulmasının tek yolu bu yaşama ayak uydurmaktan geçiyor. Geçtiğimiz günlerde 3. sezonu da yayımlanan Ozark’ı izlemediysen şimdi tam zamanı!

Sezon sayısı: 3
Ortalama bölüm süresi: 55 – 60 dk
Tür: Suç, Dram

Ozark | Official Trailer [HD] | Netflix

Anne With An “E”

“Yeşilin kızı Anne” ismiyle Türkiye’de de satışa sunulan, orjinali “Anne of Green Gables” olan romandan uyarlanan dizi, sevgi, anlayış ve maceranın peşinden koşan 13 yaşındaki Anne’i konu alyor. Anne With An “E”, yüzünüzde yarı hüzünlü bir gülümseme ile izleyeceğiniz bir dizi!

Sezon sayısı: 3
Ortalama bölüm süresi: 45 dk
Tür: Dram

Anne | Official Trailer [HD] | Netflix

Brooklyn Nine-Nine

İlginç polis şefi Ray Holt ve yine bir o kadar ilginç dedektif ekibi, New York, Brooklyn’deki suçları çözüyor. Kısa bölümlerden oluşan bu uzun soluklu diziyi kahkahalarla izleyeceksin.

Sezon sayısı: 7
Ortalama bölüm süresi: 20 – 30 dk
Tür: Komedi

Brooklyn Nine Nine - Season 1 Trailer