Güncel

Hayallerinin peşinden koşan bir beyaz yakalı

Beyaz yaka dramlarının en komik hali!

Bu içerik Sami Eyidilli tarafından kaleme alınmıştır.

Kaan Sekban, hayallerinin peşinden koşan genç bir yetenek. Aynı zamanda bir girişimci aslında. Kurumsal hayatın ardından, hedefleri ve hayallerine ulaşmak için oyunculuğu seçen ve başarılı olan, ileride adını daha çok duyacağımız biri.

Sahnede tüm heyecanını, tüm samimiyetini tıpkı Instagram hesabından yaptığı canlı yayınlarda olduğu gibi yansıtıyor. Aslında onun şansının biraz da sosyal medyada olduğunu, o canlı yayın butonuna basmasıyla birlikte belki de hayatının bambaşka bir yöne girdiğini tahmin ediyoruz. Bunu kendisi de inkar etmiyor ve sosyal medya üzerinden çok iyi insanlarla tanıştığını aktarıyor. Maslak Uniq Hall’daki gösterisine gelen binlerce kişiye “Herkes benim için geldi değil mi?” diyerek kendini tiye alıyor. Harika tespitleriyle başarılı bir yetenek olduğunu kanıtlıyor.

İş dünyası ve kurumsal hayat ile ilgili tespitleri sevimli şekilde dile getiriyor, bazen tatlı bir iğneleyici yanı olsa da Kaan kendi hikayesini izleyenlere anlatıyor ve izleyiciler de kendilerinden bir şeyler buluyor, Kaan Sekban’ı dost olarak görüyor. Özellikle Instagram hesabında tamamen amatör bir ruhla başladığı bu yolculukta kitlelere hitap etmeye doğru yaklaşıyor.

Yolu açık olsun! Kaan’ın diğer performans tarihlerini buradan inceleyebilirsiniz.

https://www.instagram.com/p/Ba3TQMZgEh3/?taken-by=kaansekbansacmalar