Güncel

Bayramda Şehrini Terk Etmeyen Cesur Yüreklere Serin Tavsiyeler

Bayram tatillerinde akraba ziyaretlerinden arta kalan zamanlarınızda neler yapıyorsunuz? Eğer bir tatil planı yapmadıysanız herkes gittikten sonra usul usul yaşadığınız şehrin tadını çıkarın deriz.

akasya

Ne zamandır şöyle güzel bir oyun izlemedik!

Televizyonda tekrarı üstüne tekrarı yayınlanan diziler yerinde şöyle güzel bir tiyatro oyunu izleyelim. Anadolu yakasında oturuyorsanız Akasya Kültür Merkezi etkinliklerine bir göz gezdirin. İnternette Tanışan Son Çift ve Bekarlığa Veda oyunlarında aradığınız romantik komedi tadını yakalayabilirsiniz.

amy

Çekirdek çitleyerek film seyret!

Son dönemlerde itibarını yeniden kazanmaya başlayan açık hava sinemasına sevgimiz sonsuz! Özellikle bunaltıcı sıcaklarda, çimenlerin üzerine yayılıp, istediğiniz şekilde rahatça oturarak film izlemenin keyfi ayrı oluyor. Fİkir hoşunuza gittiyse, UNIQ Açıkhava Sahnesinde gösterilecek Amy Winehouse’un hayatını anlatan Amy için  yerinizi alın.

deeppurple010416

Bayramı efsaneleştirin!

Deep Purple efsanesi bayramda Antalya’ya uğruyor! ‘Smoke One The Water’, ‘Child In Time’, ‘Perfect Strangers’ gibi klasik parçaları canlı dinleyerek bu bayramı unutulmaz kılabilirsiniz. 5 Temmuz’da Expo 2016 kapsamında müzik dünyasında 40 yılı deviren Deep Puple’a bilet almak için tıklayın.

Daha “pop” bir tercih olarak Ziynet Sali’yi Kaya Palazzo Belek sahnesinde izleyebilirsiniz.

Özdemir-Erdoğan

Bayram sonrası bayram şekeri

23. İstanbul Caz Festivali bu yıl Özdemir Erdoğan’a Ergüven Başaran’ın Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü veriyor. Ödül töreni sonrasında da Swing Unltd grubu eşliğinde güzel bir swing gecesi yaşanacak. Avusturya Kültür Ofisi’nin saray gibi atmosferinde bayram tatili sonrası mesainin ilk gününü birlikte atlatabiliriz :)