YAŞAM

Mersin’de Kültür Sanat Etkinlikleri

Mersin'de ne var ne yok?

Mersin’de yaşayan kültür-sanat tutkunları için bir liste hazırladık! Bu yazıyı tarayıcınızın sık kullanılanlarına eklerseniz sık sık kontrol ederek şehrinizdeki etkinlikleri kolayca takip edebilirsiniz. Sevdiğiniz isimler şehrinize geldiğinde biletlerinizi hızlıca alıp, etkinliklerin tadını çıkarabilirsiniz. Unutmayın, seçtiğiniz etkinliğe bilet almak için Perakende Satış Noktalarımıza gitmenize gerek yok. Çünkü online alışveriş için tek tık yeterli!

Jolly Joker Mersin

Türkiye’nin en sevilen isimlerini farklı şehirlerde ağırlayan Jolly Joker, Mersin’deki müzikseverlerin ilk durağı olarak öne çıkıyor. Jolly joker Mersin sahnesinde farklı müzik tarzlarından farklı isimleri dinleyebilirsiniz.

Yenişehir Kültür Merkezi Barış Salonu

Eğer tercihiniz tiyatro oyunlarından yanaysa bu mekanı yakın takibe almanızı öneriyoruz.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı

İsmet İnönü Bulvarı’nda yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi sarayı da şehirdeki etkinlikler için iyi bir alternatif.

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kongre Kültür Merkezi

Yakın Doğu Üniversitesi’nin şehre kazandırdığı kongre merkezi, sevilen tiyatro oyunlarını Mersinli sanatseverlerle buluşturuyor.

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi

Farklı konserlere ve tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapan Atatürk Kültür Merkezi, dolu dolu programıyla şehirdeki en aktif kültür sanat mekanlarından biri olarak konumlanıyor.

Ayrıca Biletix Hesabı oluştururken yaşadığınız şehri bizimle paylaşırsanız, Mersin’deki etkinliklerden sizi haberdar edebiliriz.

Çok daha fazlası için web sitemizi ziyaret edebilir, aşağıda gördüğünüz alandan şehrinizi seçerek tüm etkinlikleri listeleyebilirsiniz.