YAŞAM

Yepyeni bir konsept: MSA’dayız!

MSA'dayız!

Mutfak Sanatları Akademisi; arkadaşlarıyla birlikte mutfakta vakit geçirmeyi sevenleri, yeni eğitimi “MSA’dayız”a bekliyor.

Daha önce MSA workshoplarına katıldıysanız yemek yapmanın ne kadar ciddiye alındığını, iki kişinin ortak çalıştığı alanlara verilen “istasyon” kelimesini, tarifleri uygularken sınıftakilerle senkronize olmanın önemini biliyorsunuzdur. “MSA’dayız” workshop’unda ise akış diğer eğitimlerden biraz daha farklı. Birbirinden leziz atıştırmalıkların hazır beklediği sınıfa girdiğinizde, ilk olarak büyük bir masanın etrafında 6 kişilik arkadaş grubunuzla birlikte yerlerinizi alıyorsunuz.

Siz ve arkadaşlarınıza özel olarak düzenlenen bu eğitimde, MSA kalitesinde malzemelerle, normalde mutfaklarımızda çok sık denemediğimiz tarifler yapıyoruz. Buradaki en önemli nokta ise ekip çalışması. Çünkü diğer eğitimlerde olduğu gibi her istasyonda 2 kişi çalışmıyor, tüm reçeteler hep birlikte hazırlanıyor. Yani hem öğreniyor, hem pratiğe döküyor hem de oldukça keyifli vakit geçiriyoruz. Etkinlikten ayrılırken telefonumuzda güzel fotoğraflar, zihnimizde de pratik mutfak bilgileri kalıyor.

6 arkadaş bir araya gelip, “Bugün farklı bir şeyler yapsak” dediğiniz günler için “MSA’dayız” etkinliği çok iyi bir alternatif. Hem ruhunuz doyacak hem de yüzünüzde kocaman bir memnuniyet gülümsemesi oluşacak.

Bu yeni konsepti denemek ve yılbaşına özel lezzetler keşfetmek için tıklayın.