Sanat

Sanat ve Teknolojinin Büyüsü Fuerza Bruta Wayra, Volkswagen Arena’ya geliyor!

Yapı Kredi 80. Yıl Feelin’ Good Etkinlikleri, sanatın sınırlarını zorlayan bir gösteriyle geliyor! Fuerza Bruta Wayra, Volkswagen Arena'da izleyicilerini büyüleyecek...

Üstelik, Yapı Kredi kredi kartı sahiplerine özel %15 indirim fırsatı var!

Akrobatik gösteriler, dans, müzik ve teknolojinin birleştiği bu muhteşem şölen 22-25 Ağustos tarihleri arasında Volkswagen Arena’da gerçekleşecek!

4 ülkede 6 milyondan fazla izleyiciyle buluşmuş olan bu gösteri 360 derece sahnesiyle izleyenleri adeta büyülüyor ve gerçeklik ile hayal arasındaki çizgi bulanıklaşıyor…

Fuerza Bruta Wayra - 22&25 Ağustos / Volkswagen Arena

Gelin, detaylara beraber bakalım!

Fuerza Bruta nedir?

İspanyolca’da “güçlü kuvvet” anlamına gelen postmodern bir tiyatro gösterisi olan “Fuerza Bruta”, ilk kez Arjantinli sanat yönetmeni Diqui James tarafından 2005 yılında Buenos Aires’te hayata geçirildi.

Günümüze kadar 34 ülkede, 5.000’in üzerinde performans ile 6 milyondan fazla izleyici ile buluşan Fuerza Bruta, alışılmadık gösteri biçimi sayesinde yıllar içerisinde bir ikon haline gelmeyi başardı.

Gösterinin büyüsüne kapılmaya hazır olun!

Sözsüz performansıyla duyguları ve hayal gücünü harekete geçiren Fuerza Bruta, 360 derece etkileşimli sahnesiyle, izleyicileri gerçeklikten uzaklaştırıp hayalin sınırlarında gezintiye çıkarıyor!

Su efektleri, sahne üzerindeki sanatçılarla izleyiciler arasında interaktif bir deneyim yaratırken sıra dışı illüzyonlar ise izleyicileri adeta büyüleyen bir atmosfer oluşturuyor.

Gösteriyi etkili kılan bir diğer önemli unsur ise zaman zaman değişen müzik türleri ve ritimler… Müzik, sahnedeki hareketlerle bütünleşerek, izleyicilere sanatın ve müziğin gücünü bir arada deneyimleme şansı veriyor ve böylece izleyicilerde gösterinin bir parçası haline geliyor!

Yaklaşık 70 dakika süren gösteri 8 yaş üstü bütün herkesin katılımına açık, fakat uyarmamız gerek 70 dakika boyunca ayakta kalacağınız için günlük ve rahat kıyafetler giymenizi öneriyoruz.

Performans sanatçıları tarafından şova katılımınızın istendiği, sürprizler ile dolu bu gösteriyi deneyimleme fırsatı kaçmaz!

Türkiye’de Fuerza Bruta: Volkswagen Arena’da Unutulmaz Bir Gece

Sözsüz performansı ve interaktif unsurlarıyla Fuerza Bruta, Türkiye’de Yapı Kredi 80. Yıl Feelin’ Good Etkinlikleri kapsamında 22-25 Ağustos tarihleri arasında Volkswagen Arena’da sanatseverlerle buluşacak!

Bu özel gösteri, İstanbul’un kültürel dokusunda sanatın ve teknolojinin birleşimini gözler önüne seriyor… İzleyiciler, sanatın sınırlarını zorlayan bu eşsiz gösteriyle hem eğlenecek hem de sanatın büyüsüne kapılacaklar!

Fuerza Bruta Wayra Trailer Oficial

Fuerza Bruta gösterisi için biletler hızla tükeniyor! Yapı Kredi kredi kartı sahiplerine özel %15 indirim ve 6 taksit fırsatını kaçırmayın ve bu büyülü deneyimi yaşamak için şimdi harekete geçin.