Sanat

Resim yapmak istiyorum ama düz çizgi bile çizemiyorum diyenlere müjde!

Resim yapmak istiyorum ama düz çizgi bile çizemiyorum diyenlere Studio Masterpiece’in güzel bir teklifi var. Çöp adam yapamayanlar artık Picasso tablosu yapabiliyor :)

IMG_5387

Resim kurslarından alışık olduğunuz klişeler, Studio Masterpiece’in kapısıdan içeri girdiğiniz anda bitiyor.

Burası bir okul değil. Ağdalı resim tekniklerini profesyonellere bırakıp kafa dağıtmak için boyalarla haşır neşir olduğunuz bir atölye.

IMG_8654

3 saat boyunca sevdiğimiz ressamlardan konuşup, müzik dinleyip, hazır çizilmiş olan tabloları boyuyoruz. Aslında bu seanslar için renklerle terapi yapıp kafamızı boşaltıyoruz diyebiliriz.

Masterpiece ekibi tablonuza müdahele etmiyor. Mehmetcan Yaman’ın ustaca yönlendirmeleriyle tabloyu kimsenin yardımı olmadan kendiniz yapıyorsunuz. Resimle uğraşmak isteyip de kendini yetersiz hissedenler için birebir!

IMG_8259

Picasso, Miro, Macke, Monet… Her gün farklı bir ressamın resmini yapıyorlar. Amaç orijinal resmin birebir aynısını üretmek değil. Hata yapmaktan korkmadan tuvale dokunmak, renkleri hissetmek.  Zaten ne kadar hata yaparsanız yapın 3 saatin sonunda yaptığınız şey size kusursuz geliyor. Çünkü pek çok deneme-yanılmanın sonunda; size ait bir tablonuz oluyor.

IMG_8354

En keyiflisi de bitirdiğiniz tabloyu alıp gidebilmek. Sonra isterseniz evinize/ofisinize asın, isterseniz hediye edin… Sonuçta altına imza atıyorsunuz. Üzerindeki her fırça darbesi tamamen sizin!

IMG_8658

Üstelik seans bittiğinde, yağlı boyanın kullanımı, renkler, fırça teknikleri hakkında fikir sahibi oluyorsunuz. Tam da bu yüzden bir giden bir daha gitmek istiyor, tüm seanslara katılıp tüm tabloları yapmak istiyor.

IMG_5463

Daha detaylı bilgi için Studio Masterpiece’in web sitesini inceleyebilir ve sosyal medya hesaplarını takibe alabilirsiniz. Biletler tabii ki biletix‘te!

http://www.studiomasterpiece.com/

https://twitter.com/stmasterpiece

http://instagram.com/stmasterpiece