Sanat

Aşırı doz kahkaha için Cem ve Onur sahnede!

Canın mı sıkkın? Gülmek için sudan sebeplere mi ihtiyacın var? O zaman sana güzel bir teklifimiz var!

Beni Böyle Sev dizisinden tanıdığımız Onur Sermik ve aslında hiçbir yerden tanımadığımız Cem İşçiler, bir saniye bile suratımızı asmamıza izin vermemek üzere aynı sahneyi paylaşıyor.

Keyifsiz olduğumuz zamanlar en büyük ilacımız stand up izlemekse, en kuvvetli ilaçlardan biri Onur ve Cem diyebilirim.

İlk önce Onur çıkıyor sahneye. Hem de şahane bir “styling” ile (!) Onur’u pijamalarıyla görür görmez, komik bir arkdaşının evine konuk olmuş gibi hissediyorsun kendini. Onur Sermik’in tanınmak ve tanınmamak arasındaki o ince çizgide gidip gelen komik hikayelerine tanık oluyoruz 45 dakika boyunca.

DSCF9358

DSCF9370

Gösterinin ikinci yarısında Cem İşçiler’in başından geçenleri dinliyoruz. Daha doğrusu gülmekten dinleyemiyoruz. Spoiler vermek gibi olmasın ama Cem İşçiler’in anlattığı metrobüs hikayelerini dinlemek herhangi bir komedi filmi izlemekten çok daha eğlenceli, çok daha gerçek! Akbilini seyirciye göstererek “Bu benim fakirliğimin en büyük kanıtı” diyen komedyen,  hepimizin tanık olduğu toplu taşıma hikayelerini peşpeşe anlatarak aklınızdaki tüm sıkıntıları salonun dışında bırakmanızı sağlıyor.

DSCF9369

DSCF9363

Daha fazla ipucu vermeyelim ve bu gösteriye sizi davet edelim!

En komik toplu taşıma anını bizimle paylaş, Cem İşçiler ve Onur Sermik’in stand up’ına davetiye kazan!

Komik hikayesini bizimle paylaşanlar arasından 3 kişi çift kişilik davetiye kazanıyor!

Hikayeni bu yazının altına yorum olarak yazman yeterli. Yarışma koşullarını bu link üzerinden okuyabilirsin. Şimdiden iyi eğlenceler!