Sanat

Anlaşılmaz Konuşmalar: Eğlenceli Bir Labirent

Anlaşılmaz Konuşmalar'ı duygusal durumlar üzerine kafa yoracağınız bir zihin pratiği olarak düşünmek istemezseniz, aşk üzerine iki perdelik eğlenceli, bol şaşırtmacalı bir seyirlik olarak da düşünebilirsiniz.

Tiyatroya Bilet Al

Anlaşılmaz Konuşmalar oyununun Avustralyalı yazarı Andrew Bovell “tam da beklediğiniz şekilde gelişen olaylar izlediğimde tiyatrodan nefret ediyorum” demiş. Sıradanlığa tahammülü olmayan yazar, iki çiftin hikayesine odaklanarak, birbiriyle kesişmeyen labirentlerde dolanıp, yolunuzu bulmaya çalıştığınız ama bu karmaşadan da oldukça keyif aldığınız tatlı bir karmaşa yaratmış bu oyunda.

Başrollerinde Arda Aydın, Nilay Erdönmez, Fatih Sönmez ve Neslihan Yeldan’ın yer aldığı Anlaşılmaz Konuşmalar, Biraderler Yapım’ın yeni oyunlarından. Kadın erkek ilişkisi deyince konu tabi ki sadakat ve yalanlar durağına da uğruyor. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir ilişkiler yumağında izleyici ahlaki sorgulamalarla boğuşuyor.

Ama Anlaşılmaz Konuşmalar’ı duygusal durumlar üzerine kafa yoracağınız bir zihin pratiği olarak düşünmek istemezseniz, aşk üzerine iki perdelik eğlenceli, bol şaşırtmacalı bir seyirlik olarak da düşünebilirsiniz.

Oyunun şu anda satışta olan tarihleri, 18 Şubat ve 10 Mart. Bilet almak için tıklayın.