Sanat

27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde tiyatroya destek oluyoruz!

27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde tiyatro oyunlarından hiçbir ek ücret almayarak sanata ve sanatçılara destek oluyoruz!

Bildiğiniz üzere pandemi dönemi tiyatrolar ve tiyatro sanatçıları için bir hayli zor geçti. Bazı tiyatrolar kapandı, bazı oyuncular farklı mesleklere yöneldi. Hem sahnede hem de sahne arkasındaki sektör çalışanları ve aileleri zor günler geçirdi. Bu belirsizlik hala devam ediyor. Tünelin sonunda ışık gözükse de tiyatroların ne zaman tamamen faaliyete başlayacağıyla ilgili ufukta net bir tarih yok…


Bu dönemde biz de Biletix olarak üzerimize düşeni yapıyor ve taşın altına elimizi koyuyoruz. Hem siz değerli sanatseverleri sanatla buluşturmak hem de tiyatrolara destek olmak amacıyla 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’ne özel bir kampanya hazırlıyoruz.
26 ve 27 Mart tarihlerinde tiyatro oyunlarından hiçbir ek ücret almayacağız. Aldığınız biletlerin tüm gelirleri direkt olarak tiyatrolara gidecek. Bu kampanya hem online oyunlar hem de canlı performanslar için geçerli olacak.
27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde istediğiniz oyuna bilet alarak sanata ve sanatçılara destek olabilirsiniz.


Sahne tozu yutan tüm tiyatrocuların Dünya Tiyatro Günü’nü şimdiden kutluyor, hayatımıza ışık tuttukları her an için her birine tek tek teşekkür ediyoruz!