MÜZİK

Ege ve Akdeniz sahilleri sakinlerini buraya alalım.

Kimler yaz konseri veriyor? Hangi şehirlerde?

Haziran’dan Ağustos sonuna kadar sahil kentlerinin amfitiyatroları, antik tiyatroları ya da beach club’ları konserlere yeniden ev sahipliği yapacak. Arada bir iki İstanbul ve Ankara konseri de var, üzülmeyin İstanbullu ve Ankaralılar.

Sertab Erener Yaz Turnesi

2 Temmuz’dan 6 Ağustos’a kadar sırasıyla Çeşme, Marmaris, Datça, Bodrum, Kuşadası ve Alanya’yı gür sesiyle coşturacak olan Sertab Erener’i canlı dinlemeyi ve izlemeyi özleyenler: bilet almak için tıklayın.

Mabel Matiz Yaz Turnesi

2 Temmuz’da Bodrum’dan başlayıp sonra biraz kuzeye çıkarak 3 Temmuz’da Çeşme’yi ziyaret edecek olan Mabel Matiz, sonrasında tekrardan güneye inecek ve 16 Temmuz – 7 Ağustos arasında Marmaris, Datça, Antalya ve Alanya’daki müzikseverlerle buluşacak.

Yazın tadı yüksek sesle şarkı söyleyerek daha iyi çıkar, biletinizi alın.

Uzi, Motive, Tuhan ve Heijan & Muti

Rap severler ve 11 Haziran’da Kuşadası’nda olacaklar için de güzel bir konser haberimiz var. 11 Haziran akşamı açık havada, denizin dibinde rap müzik dinlemenin keyfine varmak için Uzi, Motive, Tuhan ve Heijan & Muti’nin Miracle Beach Club sahnesi’ndeki konserine biletinizi almayı unutmayın!

The Blaze DJ Set

Türkiye’de hatırı sayılır bir dinleyici kitlesi bulunan The Blaze, 5-7 Ağustos arasında Ankara, İzmir ve İstanbul’da 3 konser verecek. Birini ya da hepsini yakalamak için tıklayın.

The Blaze Konserleri

Levent Yüksel

Güçlü seslerden bahsetmişken Levent Yüksel’siz olmaz. 3 Temmuz – 27 Ağustos arasında sırasıyla Bodrum, Datça, Marmaris ve Kuşadası’nda sahne alacak Levent Yüksel’e siz de karşıdan “Zaaaaaliiiiim…” diye bağırmak istiyorsanız hem kendinize hem de yanınızda bağırmasını istediğiniz kişiye bilet alın.

Buray

30 Temmuz’dan 27 Ağustos’a kadar 6 farklı yerde konser verecek olan Buray’ı dinleyerek gençleşmek için: biletler.

Cem Adrian

Ve son durağımız müziğiyle ve sesiyle adeta ruhumuza seslenen Cem Adrian. Kimselere benzemeyen tarzını ve şarkılarını bir yaz gecesi sevdiğiniz insanlarla birlikte dinlemek isterseniz ve aşağıdaki tarihlerde o şehirlerdeyseniz tükenmeden biletlerinizi almayı unutmayın. Cem Adrian’ın Balıkesir ve Antalya dışında Ankara ve İstanbul’u da ziyaret edeceğini belirtelim.

Cem Adrian Konserleri

Tüm Türkiye’deki diğer müzik etkinliklerini incelemek için tıklayın.