MÜZİK

Taze Bir Ses: Thomas Headon

Düzenli olarak paylaştığımız #TazeBirSes yazılarını takipte kal. Keşif yolculuğumuza sen de katıl. Bu seferki taze sesimiz: Avustralya çıkışlı Thomas Headon

Doğum tarihi: 17.08.2000
Müzik türü: Pop
Nereden: Avustralya
Benzer sanatçılar: Harry Styles, Cody Con

Şarkılarında 90’ların tonlarını duyabileceğiniz Thomas Headon, popun en modern formunu sunuyor bize. Kendisi çok genç ama küçük yaşlardan beri müzik yapıyor. Her şeyin erişilebilir olduğu bir çağda yetiştiği için ilkokuldan itibaren müzik tarihinin en iyi eserlerini keşfederek büyümüş. Kısacası efsane şarkıları dinleyerek kendini geliştirmiş ve onlardan beslenmiş.

En popüler şarkılarından biri: Grace. Grace’in klibi Tik Tok videolardan oluşuyor. Aslında tam da onun jenerasyonuna uygun bir tarz bu. Samimi ve etkileşime açık.

Thomas Headon - Grace


Yayınladığı ikinci şarkı “Clean Me Up” ayrılık acısını günlük hayata taşıyor, şarkının sözleri hayal kırıklığını somutlaştırıyor. Bu şarkının klibi de sanatçının kendi imkanlarıyla odasında çekilmiş. Ama sözler de tam olarak o odayı işaret ediyor aslında. Klip o kadar doğal gözüküyor ki 2:15’teki sahnenin gerçek mi yoksa kurmaca mı olduğunu emin olamadık.

Thomas Headon - Clean Me Up


Bu arada Thomas’ın aynı zamanda modellik yaptığını da söyleyelim ve sizi Şubat’ta yayınladığı yeni şarkısıyla tanıştıralım: Car Window. Diğer kliplerinden alışık olduğumuz çabasız fakat güzel atmosfer bu klipte de var.

Thomas Headon - Car Window


Thomas Headon’ın değişik bir tarzı olduğuna hemfikiriz değil mi? Alışık olmadığımız bu stil aynı zamanda onun ileride ne kadar farklı işler yapacağının ve üretken olacağının ayak sesi gibi. Biz Thomas’ı takipte etmeye devam edeceğiz. Siz de yeni sesler keşfetmek için #TazeBirSes serimizi takip etmeye devam edin.