MÜZİK

Sonbaharı Sevdirecek 5 Etkinlik!

Yaz bitti bitmesine ama öyle bir sezon geliyor ki sonbahar etkinlikleri için şimdiden heyecanlanıyoruz. İşte, yaz aylarını özletmeyecek, sonbaharın hüznünü dağıtacak rengarenk etkinlikler…

Pop’un Gücü Adına: Lady Gaga İstanbul’da!

lady gaga

Aklımızı başımızdan alacak bir konser bizi bekliyor. Popüler kültürün vücut bulmuş hali Lady Gaga 16 Eylül’de İTÜ Stadyumunda İstanbullulara görsel bir şölen yaşatacak.

 

Bu partide her şey orijinal dostum: all originals Istanbul!

aop2014_sponsored_851x351

Orijinalliği hayat biçimi haline getirmiş insanların akın ettiği parti all originals Istanbul, bu yıl da çıtayı bir tık üste çıkarmış. Bize Woodkid, Felix da Housecat ve Chlöe Howl vaad ediyor, daha ne olsun?

 

Hem müzik hem sinema: Fil’m Hafızası Presents: Blue Monday hosted by Şirin Soysal

Tematik konularıyla sanatseverleri can evinden vuran Fil’m hafızası yine yapmış yapacağını. Sinema ve müzik tutkunlarının buluşacağı “Blue Monday” etkinliğine 22 Eylül’de Şirin Soysal damgasını vuracak gibi gözüküyor.

 

Çağdaş sanata doyacağız: ArtInternational!

Canını dişine takarak modern sanatı takip eden sanatseverlerin gözü aydı! Çağdaş Sanat Fuarı ArtInternational Haliç Kongre Merkezi’nde 3 gün boyunca ziyaretçilerle buluşacak.

 

Adios Buena Vista!

Buena Vista

Buena Vista’yı canlı dinlemeyi karne hediyesini bekleyen çocuklar gibi bekledik! “Beklediğimize Değdi” diyeceğimiz konsere çok az kaldı. İtiraf edelim, hepimiz “Yaz bitse de Buena Vista dinlesek” demedik mi içimizden? :)