MÜZİK

Review

Sanatla Dolu 20 Yıl!

İş Sanat bu yıl 20. yaşını kutluyor. Program yine dopdolu.

Programı incelemek için tıklayın.

İş Kuleleri Salonu, 20. sezonunda da 7’den 77’ye her yaştan sanatseveri ağırlamaya hazır.

Programda neler var? Klasik müzikten caza, dünya müziğinden dans gösterilerine, yerli projelerden küba melodilerine, şiir dinletilerine hatta çocuk oyunlarına kadar onlarca farklı etkinlik sanatseverle buluşacak.


Görkemli bir açılış konseri bizi bekliyor. Beethoven Filarmoni Orkestrası’nın kurucusu ve sanat yönetmeni Thomas Rösner, 14 Kasım’da Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nı yönetecek. Keman sanatçısı Demirhan Gökbudak’ı ise aynı gecede solist olarak dinleyeceğiz. Açılış konserini kaçırmak istemiyorsanız biletlerinizi şimdiden almanızı tavsiye ediyoruz.


İş Sanat ayrıca bu sezon sınırların dışına çıkıyor ve Strauss valslerini UNIQ Hall’e taşıyor. The Johann Strauss Gala’yı 3 Ocak’ta UNIQ Hall’de dinleyebilirsiniz.


7 Nisan’a kadar devam edecek sezonda dikkat çeken iş birlikleri de var. Daha önce Pamela ile düetlerine aşina olduğumuz Ümit Besen bu defa sahneyi Kalben, Selin Sümbültepe ve Melike Şahin gibi yeni nesil müzisyenlerle paylaşıyor. 26 Aralık’ta gerçekleşecek bu konseri de takviminize mutlaka ekleyin.


Programını tamamını buradan inceleyebilirsiniz.

Bu harika sezona başlamadan önce İş Şanat’ın bizim için oluşturduğu çalma listeleriyle ısınmaya başlayalım. Şimdiden iyi eğlenceler!