MÜZİK

Ruhunuzu Besleyecek 6 Etkinlik!

Son dönemlerde herkes modern toplumun karmaşasından uzaklaşıp, içe/öze dönmeye çalışıyor. Peki nedir bu içe dönme dedikleri?

Aslında yoga yapanların, nefes çalışmalarına katılanların veya mandala çizenlerin amacı aynı: Anda kalabilmek!

Bana kalırsa konsere gitmek de, sergi gezmek de, meditasyon yapmak da insanı aynı derecede geliştiriyor. Önemli olan kendinizi iyi hissetmeniz ve anda kalmayı başarabilmeniz.

Bu kadar popüler olduklarını göz önünde bulundurursak “Yeni Çağ” etkinliklerini yakından incelemekte fayda var. Hatta fırsatınız olursa bunlardan birini mutlaka denemenizi öneriyoruz.

1-Yoga Yapmak

yoga

Yoga artık iyice popülerleşti. Hem beden, hem zihin hem de ruh sağlığınız için yogaya vakit ayırın.

2-Mandala Çizmek

mandala

Mandalalar sadece görsel olarak bile hayata güzellik katıyor. Bir de Mandala çizerken ne kadar rahatlayacağınızı, huzur bulacağınızı düşünün. Kendinizi evrenin enerjisine bırakarak mandalalar çizmek ve onları renklendirmek,  iç huzuru yakalamanızı sağlayacak.

3-Nefes Egzersizleri

breathing-exercise

Doğru nefes tekniği ile hayatınızdaki olumsuzlukları giderebileceğinizi biliyor muydunuz?

4-Arınma Çalışması

Hayatınzdaki negatif düşünceleri, sizi yoran duyguları serbest bırakmak ruhunuzu beslemenize yardımcı olacak. Peki nasıl yapacaksınız bunu? Arınma mandalası çizmeyi deneyebilirsiniz. Diğer mandala eğitimlerinden farklı olarak, bu çalışma esnasında olumsuz duygulardan arınmayı hedefliyoruz.

 

5-Kahkaha Yogası

kahkaha

Adı üstünde bu yoga size mutluluk ve huzur getirecek. İçinizdeki çocuğu uyandırmanın zamanı gelmedi mi?

6-Resim Yapmak

Renklerin iyileştirici gücü artık psikoloji tarafından da kabul ediliyor. Sanatla terapi genel geçer bir kavram oldu. Siz de kendinizi renklerin ahengine bırakarak tablolar yapabilirsiniz. Üstelik bunun için ressam olmanıza gerek yok. Masterpiece atölyesi bu konuda size destek olacak.

masterpiece