MÜZİK

Ruhunu Çimenlerde Özgür Bırak: ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi Etkinlikleri

Ankara’nın gözde etkinlik mekânlarından Vişnelik Çim Amfi, birbirinden eğlenceli etkinliklerle yaz sezonunu renklendirecek!

Vişnelik Çim Amfi, ODTÜ’nün dingin atmosferiyle buluşan, sanatın özgürce nefes aldığı benzersiz bir etkinlik alanı.

Her türlü sanat ve kültür etkinliğine ev sahipliği yapan Vişnelik’in takviminde konserlerden tiyatro gösterilerine, film gösterimlerinden dans performanslarına kadar birçok etkinlik bulunuyor.

Detaylar aşağıda!

ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi’de yaklaşan etkinlikler

Sadece ODTÜ öğrencileri için değil, aynı zamanda şehirdeki sanatseverler için de bir buluşma noktası olan Vişnelik Çim Amfi, 2024 yaz sezonunda da sizlerle olacak. İşte yaklaşan etkinlikleri incelemeniz için bir liste:

  • 27 Mayıs: Maximum Gençlik Festivali
  • 2 Haziran: 90’lar Türkçe Pop Fest
  • 5 Haziran: Yaşar
  • 6 Haziran: Gökhan Türkmen
  • 12 Eylül: Sevgili Arsız Ölüm Dirmit

Dilerseniz takvimin öne çıkan etkinliklerini daha yakından inceleyelim.

Maximum Gençlik Festivali

27 Mayıs’ta ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi’de gerçekleşecek olan festival, birbirinden özel isimleri ağırlayacak.

Skapova, Sufle, Can Ozan ve Adamlar’ın sahne alacağı festivalde müzikseverleri birçok sürpriz de karşılayacak. DJ ve MC performansları ise bu sürprizlerden sadece biri.

Gençlik festivali coşkusuna hazır olun!

90’lar Türkçe Pop Fest

2 Haziran Pazar akşamı, Vişnelik Amfi’yi bir zaman makinesine dönüştürecek olan 90’lar Türkçe Pop Fest, Türkçe pop müziğin sevilen isimlerini bir araya getiriyor: Yonca Evcimik, Burak Kut, Mansur Ark, Çelik, Ege, Ümit Sayın, Vitamin, Şahsenem ve DJ Hakan Küfündür.

Açıkhavada 90’lar eğlencesi için daha iyi bir fırsat olamaz. Kemerlerinizi bağlayın, 90’lara ışınlanıyoruz!

Sevgili Arsız Ölüm Dirmit

‘’Kente ayak uydurabilmek için boğuşup durdum. Her yanım yara bere içinde kaldı.’’

Yazar Latife Tekin’in kaleminden çıkan Sevgili Arsız Ölüm isimli roman, tiyatro sahnesine taşınıyor. Hakan Emre Ünal tarafından sahneye uyarlanan hikâyede, hayalleri ve gelenekler arasında savrulan Dirmit’i izliyoruz.

Köyden şehre göç eden ve tek göz odada yaşamlarını sürdürmeye çalışan bu aile, Dirmit’i durdurabilecek mi? Anne Atiye, baba Huvat ve abileri ile büyük bir çatışma içerisine giren Dirmit’in yolculuğunu izlerken kendinizden parçalardan bulacaksınız!

Tiyatro oyunları, festivaller ve konserler…

Oldukça renkli bir etkinlik takvimine sahip olan ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi, yaz boyunca şehirdeki tüm sanatseverleri bir araya getirecek. Açıkhavada müzik dinlemek ya da bir tiyatro oyunu izlemek? İşte yaz eğlencesi diye buna denir!

ODTÜ ruhuna ortak olmak ve yeni anılar yaratmak için biletlerinizi şimdiden almayı unutmayın!