MÜZİK

Nick Cave & Kylie Minogue – Where The Wild Roses Grow

Kemerlerinizi bağlayın, Nick Cave biraz sarsabilir.

Perşembe demek #TBT etiketi demek. Her perşembe olduğu gibi bugün de geçmişten fotoğraflar bugün tüm sosyal platformlarda peşimizi bırakmayacak. Bizim geçmişe dönme yöntemimiz ise eski fotoğraflar paylaşmak değil, yıllardır eskimeyen şarkılar dinlemek.

Where The Wild Roses, yıllanmış şarap tadında bir şarkı. Kylie Minogue’un kadife gibi sesiyle Nick Cave’in karanlık ve karizmatik sesi bu şarkıda muhteşem bir uyumla yoğruluyor. Romantizm akımını tek bir şarkıyla anlatın deseler, belki de ilk cevabımız bu şarkı olurdu. Hem romantik, hem hüzünlü hem de yumuşacık bir şarkı. Şarkıyı tanımlayabileceğimiz ne kadar sıfat varsa, her birini klip için de sarf edebiliriz. Çünkü klip de en az şarkı kadar masalsı. Dört buçuk dakika boyunca gerçeküstü, büyülü sahneler izliyoruz.

10 yıllık bu düetin hala tazeliğini korumasının en büyük sebebi Nick Cave’in zamansız bir müzisyen olması. Bunu çok iyi bilenler, 10 Temmuz’daki Nick Cave konseri için biletini çoktan aldı. Bilet almayanlara tekrar hatırlatma yapalım. Son kalan biletler web sitemizde sizi bekliyor. Bu yazın en iddialı konseri Nick Cave & The Bad Seeds olacak gibi duruyor. Kaçırıp üzülmemek için hızlı davranın, biletler her an tükenebilir. [Bilet Bak]

Nick Cave & The Bad Seeds ft. Kylie Minogue - Where The Wild Roses Grow (Official HD Video)