MÜZİK

Müzik Dünyasında Gıybet Yolculuğu

 

Death Cab for Cutie’nin Sosyal Medya Editörü Maaşına Zam mı İstiyor?

Yumuşacık indie şarkılarıyla tanıdığımız Death Cab for Cutie dün gece peş peşe “Tüm Zamanların En İyi 10 Seks Pozisyonu” tarzında içerikler paylaşmaya başlamış. Hayranların kafaları karışırken grup gecikmeden “hacklendik, kusura bakmayın, biz hiç öyle sevişmeli şeyler koyar mıyız” tarzında açıklamalar yapmışlar. Her sosyal medya editörünün kafasından, bir kere olsun böyle bir paylaşım  yapmak geçmiyor mu sanki :)

Her Sakallıyı Dedem, Her Dedeyi Hipster Sanan Basın

Basın bazen çok acımasız a dostlar! Geçtiğimiz günlerde  Iggy Azalea’nin elinde iki-üç küçük delik izi gören papparazziler “ünlü rapçi eroinman oldu” diye manşeti çakmışlar. Iggy’de durur mu, yapıştırmış cevabı: kediden oldu o cırmıklar, saçmalamayın arkadaşım! demiş :)

iggy_azalea

Rammstein Beyler Amerika’da

Rammstein 2010 yılında Amreika’da verdikleri konser görüntülerinin yer aldığı bir belgesel hazırlıyor. Tahmin edilesi adı “Rammstein in Amerika” ile film grubun daha önce gün yüzü görmemiş fotoğraflarıyla Amreika maceralarına ışık tutuyor. David Lynch’in Kayıp Otoban’ı için nasıl bir araya geldikleri ve Massachusetts konserinde sahnede sodomik hareketler yaptıkları gerekçesiyle tutuklandıklarını anlatıyorlar. Demek ki neymiş herkes  Rammstein’ı kaldıramıyormuş.

One Direction Uzaya Gidiyor

One Direction özellikle bizim diyarlarda pek bir sevilen  Zayn Malik’in gruptan ayrılmasından sonra ilk kliplerini yayınladı. Youtube yorumlarından gördüğümüz kadarıyla kızlarımız acılarını kalplerine gömmüşler ellerindekilerle idare ediyorlar. Bol NASA soslu klibe bir göz atın:

One Direction - Drag Me Down (Official Video)

Skrillex Bunu Beğendi

Yakın zamanda Jack Ü projesinde Justin Bieber ile çalışan Skrillex “Keisnlikle şimdiye kadar stüdyoya girdiğim en yetenekli insan” demiş. Şimdiye kadar kaç kişiyle stüdyoya girdiği merak konusu kalmış.

Banksy’den AntiDisney!

Banksy İngiletere’de Disney dünyasında işler ters gitseydi neler olurdu temalı, distopil bir tema parkı tasarlamış. Dismaland’ta Sinderalla’nın geçirdiği trafik kazasını hayal etmek ilginç olmaz mıydı?

sindirella

American Gaga Story

American Horror Story hayranları yeni sezonda Lady Gaga’nın yer alacağı haberlerini çoktan duymuştur. Bütün ekibi evine davet edip, havuzu kırmızıya boyayarak çılgın mı çılgın bir parti vermiş. Game of Thrones’sa konuk oyuncu gitseydi pastadan ejderha mı çıkartırdı acaba?

gaga