MÜZİK

Khruangbin yeni albümü Mordechai’yi duyurdu

Bizi dünyanın farklı coğrafyalarını gezintiye çıkaran enstrümental tınıların sahibi Khruangbin'in, 10 şarkıdan oluşan 4. albümleri yolda.

Yeni albümün ilk şarkısı: Time (You and I)

Modern saykedelik müziğin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Texas kökenli funk üçlüsü Khruangbin, 26 Nisan 2020’de yeni şarkıları Time (You and I)’ı müzik platformlarından paylaştı. Yolda olan albümleri Mordechai’nin müjdecisi niteliğinde olan bu şarkının bir klibi de var. Klasik funk, disco ritimleri içeren şarkının keyifli klibinde, komedyen Stpehen K. Amos ve Lunda Anele-Skosana’ı yağmurlu bir Londra gününde görüyoruz.

Mordechai ne zaman yayımlanacak?

Bizi dünyanın farklı coğrafyalarını gezintiye çıkaran enstrümental tınıların sahibi Khruangbin, 10 şarkıdan oluşan yeni albümlerini 26 Haziran 2020’de yayımlayacak. 2020 Şubat’ta Leon Bridges ile beraber Texas Sun’ı paylaşmış olsalar da, 2018’de çıkardıkları Con Todo El Mundo’dan sonra kendi isimleri ile piyasaya sürecekleri ilk albüm olacak. Ağırlıklı olarak enstrümental müzik yapan Texaslı trio 4. albümleri Mordechai’de vokalleri daha çok ön plana çıkaracak.

Daha önce Salon İKSV’deki iki harika konserle Türk dinleyicileri ile de buluşan grubun son şarkısı Time (You and I)’ı keşfedin.

Khruangbin - Time (You and I) (Official Video)

Khruangbin kimdir?

2009 yılından beri aktif olarak müzik hayatlarına devam eden Texas çıkışlı grup üç kişiden oluşuyor. İsimlerinin Türkçe anlamı uçak olan başarılı üçlü; klasik funk, soul, dub müziklerinin mükemmel harmanıyla modern saykedelik müziğin önde gelen isimlerinden biri.

Khruangbin grup üyeleri

Laura Lee – Bass Gitarist
Mark Sper – Gitarist
Donald “DJ” Johnson – Baterist

Khruangbin’in popüler şarkıları

1)Texas Sun
2)White Gloves
3)People Everywhere
4)Cómo Me Quieres
5)Midnight