MÜZİK

Keyfinizi Yerine Getirecek 5 Etkinlik!

Trendsetter istilası!
All originals İstanbul Cumartesi günü en çok “Check-in” yapılacak etkinlik olacak gibi gözüküyor. Etkinliğin kitlesi; ‘trendsetter’lar, tasarımcılar, reklamcılar ve tabii ki müzikseverlerden oluşuyor. “I Love You” şarkısını müzikçalarlarımızda tekrar tekrar dinlediğimiz Woodkid etkinliğin en merak edilen ismi. Chlöe Howl da en az Woodkid kadar merak ediliyor tabii.  Kendinizi en havalı hissettiğiniz kıfayetinizi giyin ve KüçükÇiftlik Park’a atın kendinizi.

Woodkid - I Love You (Official Video)

 

Her şey küresel barış için!
Masterpeace “Sound of Peace” Festivali, ağırladığı isimlerle dikkat çekiyor. Can Bonomo, Elif Çağlar, 123, Boğaziçi Caz Korosu, The Away Days… Bir arada izlemeye alışkın olmadığımız isimler nasıl bir atmosfer yaratacak merak ediyorsanız Pazar Günü sizi KüçükÇiftlik Park’a bekleriz. Üstelik Twitter üzerinden yaptığımız yarışmaya katılarak festival için davetiye kazanabilirsiniz.

 

Duman ve MFÖ voltranı oluşturacak!
Dikkat çeken etkinliklerden biri de Cumartesi günü Life Park’ta gerçekleşiyor. Dinle dinle bıkmadığımız MFÖ ve her hafta sonu canlı dinlesek de sıkılmayacağımız Duman “Birlikte Hayata” festivalinde müzikseverlerin karşısında olacak. Biletix’in en çok ilgi gören etkinliklerinden biri olan bu festival, Cumartesi için oldukça cazip bir seçenek. Eğer Türkçe müzik seviyorsanız, bu güzel etkinliği kaçırmayın!

Duman - Sor Bana Pişman mıyım

 

Pazar Tiyarosu!
Leyla’nın Evi, bu sezon da tiyatroseverler tarafından ayakta alkışlanacak. Her seferinde kapalı gişe oynanan bir oyundan bahsediyoruz. Hala izlemediyseniz bu sefer kaçırmayın!

 

Açıyoruuuuz – Açtık!
Koç Üniversitesi Açılış Festivali’nde sahneye çıkacak isimleri gördüğümüzde “Yeni nesil çok şanslı, bizim zamanımızda böyle açılış festivalleri yoktu” dedik. “Cuma gününden başlayayım en iyisi” derseniz; Jehan Barbur, Büyük Ev Ablukada ve Duman sahnede olacak. Biz sizi tutmayalım. Şimdiden iyi eğlenceler!

Jehan Barbur - Gidersen / @akustikhane