MÜZİK

Jolly Joker, 4 şehirde daha seyirciyle buluşmaya hazır!

Moduna, havana, kafana tam da sana göre konserlerin mekanı Jolly Joker, Türkiye’de sevilen tüm sanatçıların canlı performansını dinleyicisiyle buluşturmaya devam ediyor.

2008 yılında İstanbul’da yolculuğuna başlayan ve kurulduğu günden itibaren Türkiye’de gece hayatının nabzını tutan Jolly Joker her yıl 1,5 milyondan fazla müzikseveri mekanlarında ağırlıyor.

Jolly Joker yolculuğunun başından beri, farklı müzik tarzlarını tek çatıda toplayarak; müziği, eğlenceyi herkes için erişebilir kılıyor.

Mevcut konumlarına ek olarak Kocaeli, Gaziantep, Diyarbakır ve Denizli’de karşımıza çıkan Jolly Joker mekanlarını beraber inceleyelim.

Jolly Joker Kocaeli

Moduna, havana, kafana yani tam da sana göre konserlerle Jolly Joker artık Kocaeli’de!

Jolly Joker Kocaeli’nin yeri ise oldukça kolay, Burda AVM’nin hemen yanında!

Jolly Joker konseptine uygun iç dekorasyonu ve son teknoloji ses, ışık sistemi ile mekan şimdiden gözde haline gelmiş durumda!

Koray Avcı, Zakkum, Derya Bedavacı ve Halil Sezai gibi ünlü isimler Jolly Joker Kocaeli sahnesinde sizi bekliyor.

Jolly Joker Gaziantep

2018 yılında açılan Jolly Joker Gaziantep, 1000 kişi kapasiteli alanıyla Gaziantep’te yeniden The Arena Hotel’de müzikseverleri sevdikleri sanatçılarla buluşturuyor.

Gaziantep gece hayatına yeni bir soluk getiren Jolly Joker, ışıl ışıl sahnesiyle müzikseverleri yeniden ağırlamaya hazırlanıyor.

Fettah Can, Berkay ve Cem Adrian gibi sevilen sanatçılar Jolly Joker Gaziantep sahnesinde sizleri bekliyor…

Jolly Joker Diyarbakır

Jolly Joker, geniş ve farklı kitleleri bir araya getirerek yıllar içerisinde Türkiye’nin en büyük ve yaygın konser mekanlarından biri haline geldi.

Zaman içerisinde etki alanını arttırarak birçok yerde boy gösteren Jolly Joker şimdi Diyarbakır’da!

Sevdiğiniz müzisyenleri Jolly Joker Diyarbakır sahnesinde izlemek için takipte kalmayı unutmayın!

Jolly Joker Denizli

Türkiye’nin en geniş ve popüler konser ağlarından birine sahip olan Jolly Joker, Denizli’deki müzikseverlere yepyeni bir konser deneyimi yaşatmaya hazır!

Kaliteli eğlencenin merkezi olan Jolly Joker şimdi Denizli’de müzikseverler ile buluşuyor!

Jolly Joker Denizli sahnesi Cem Adrian, Hakan Altun gibi başarılı sanatçıları Denizli’deki müzik tutkunlarıyla buluşturacak. Konser takvimini incelemeyi unutmayın.

Türkiye’nin dört bir yanındaki Jolly Joker sahnelerini incelemek için tıklayın!