MÜZİK

İstanbul Coffee Festival Davetiye Yarışması

  • Kahve içmeden ayılamıyorum.
  • Allah aşkına bi’ fincan kahve verin bana
  • Ooo kahve mi? alırım bi dal.

Senin de en çok kullandığın cümleler bunun gibi buram buram kahve kokuyorsa, sen de kahve içmeden yaşayamıyorsan yalnız değilsin sevgili tiryaki!

2

Piyasadaki bütün kahvecilerin müdavimi olduğunu ve tüm kahve playlistlerini ezberlediğini biliyoruz.

1

Dolayısıyla bu yazının devamını da bir fincan kahve içerek ve Deezer’daki Kahve Vakti playlistini dinleyerek okumanı tavsiye ediyoruz.

 

Son günlerde kahve tiryakilerini sevindiren bir web sitesi ile karşılaştık. “Ben çok güzel kahve yaparım” diyerek arkadaşlarına artistlik yapmak istersen bu site senin için birebir :) En içilesi kahveler nasıl yapılır, esasları nelerdir bir güzel anlatıyorlar.

http://forbetter.coffee/

bettercoffee

Bu yazıyı hala sıkılmadan okuyorsan, anlaşıldı sen kahve kokusuna bağımlısın! O zaman seni biraz daha mutlu edip bir festival ile tanıştıralım; İstanbul Coffee Festival  25 Aralık’ta başlıyor!

coffee

 

Kahveseverler bu festivalde, kahve tekniklerini öğrenerek bunca yıldır hunharca tükettiği kahveler hakkında püf noktaları öğrenecek.

mug

Gelelim davetiyelere…  Kabul edelim ki en lezzetli kahve, günün ilk kahvesidir. Gözlerini henüz tam olarak açamamışken, bir yudum kahve insanı anında toparlar.

kahve

 

Sen de İstanbul Coffee Festival’e Biletix’in davetlisi olarak katılmak istiyorsan, güne başlarken içtiğin kahvenin fotoğrafını bizimle paylaş!

Günün ilk kahvesini fotoğraflayanlar ve çektiği fotoğrafı bu yazının altına yorum olarak paylaşanlar arasından 5 kişi Festival’e çift kişilik davetiye kazanıyor.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Beğendiğin fotoğraflara oy vermeyi de unutma!

Yarışma Katılım Koşullarını buradan okuyabilirsin!

Şimdiden Afiyet Olsun!