MÜZİK

Instagram’da Deniz Hikayelerine Eklenecek Şarkılar

Deniz hikayeleri bu şarkılarla daha dikkat çekici!

Güzel bir manzara gördüğümüzde anı ölümsüzleştirmek isteriz. Instagram hikayeleri de bu güzel anlarımızı sevdiklerimiz ile paylaşmamız için en güzel araç. Peki ya arka plan müziği? Onu bize bırakın.

Instagram Hikayesi Nedir?

En popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda eklenen ‘’hikaye’’ paylaşma özelliği ile anlık görüntülerimiz için özel bir alan oluşturdu. Sadece 24 saat profilinizde kalan hikayeleri, postlarınız gibi kalıcı bir hale getirmek isterseniz ‘’sabitleme’’ seçeneğini kullanarak yeni takipçilerinizle anılarınızı buluşturabilirsiniz. Peki dijital günlüğümüz olarak tanımlayabileceğimiz Instagram hikayelerini nasıl daha etkili kullanabiliriz? Fotoğraf çekip paylaşmaktan çok daha fazlasını yapmak istiyorsanız işte sizin için birkaç küçük tüyo!

Instagram Hikayelerinizi Renklendirmek İçin Birkaç İpucu

Hikayede kullandığınız yazının rengini, boyutunu ve stilini fotoğrafın temasına göre düzenlemeyi unutmayın.

Etiket, konum bilgisi ve gifler, hikayenizi renklendirmek için kullanabileceğiniz diğer özellikler arasında yer alıyor. Takipçileriniz ile etkileşime geçmek ve daha fazla kişiye ulaşmak isterseniz ‘’Soru Sor’’, ‘’Anket’’, ‘’Sen de Ekle’’ ve ‘’Konu Etiketi’’ gibi interaktif özellikleri de deneyebilirsiniz.

Hareketli fotoğraf özelliğine sahip ‘’Boomerang’’ ile daha renkli hikayeler oluşturabilirsiniz. Birden fazla fotoğrafı aynı hikayede paylaşmak için ise ‘’Yerleşim’’ özelliğini kullanabilirsiniz. ‘’Eller Serbest’’ özelliği sayesinde birbirinden eğlenceli videolar çekerek en özel anlarınızı takipçileriniz ile paylaşabilirsiniz.

Instagram’ın ve Instagram kullanıcılarının oluşturduğu filtre seçenekleri ise hikayelerinizi çok daha renkli ve eğlenceli bir hale getirecek. Beğendiğiniz filtreyi kaydetmeyi ve anılarınız da kullanmayı unutmayın.

Instagram hikayelerini güzelleştirmenin en keyifli yolu hiç kuşkusuz müzikler. ‘’Müzik Ekle’’ özelliğini kullanarak hikayelerinizi adeta filmden bir sahneye dönüştürebilirsiniz.

Yaz aylarının gelmesi ile artan deniz hikayelerini bizler de hayranlıkla izliyoruz. Peki bu hikayelere hangi şarkılar eklenebilir. Sizler için küçük bir araştırma yaptık.

Instagram Deniz Hikayelerinin En Güzel Eşlikçisi: Yerli Müzikler.

Yaz sıcaklarında içimizi serinleten deniz hikayeleri, birbirinden renkli parçalar ile herkesin beğenisini kazanıyor. Aklımıza kazınan romantik gün batımları, gece tekne gezileri ve kumsallar. Bu anlara en iyi kimler eşlik eder?

Instagram deniz hikayeleri hiç kuşkusuz Türkçe pop müziğin ellerine emanet. Son yıllara damgasını vuran başarılı sanatçı Zeynep Bastık’ın Marlon Brando ve Sana Bayılıyorum isimli parçaları ve Ara isimli cover’ı hikayelerinize çok yakışacak.

Edis’in Martılar isimli single’ı ise İstanbul boğazına göz kırpan eşsiz parçalardan.

Romantik bir gün batımını fotoğrafladıysanız Madrigal’den Seni Dert Etmeler’i hiç düşünmeden hikayenize ekleyebilirsiniz.

Dünya Müziğine Hikayelerinizde Yer Verin: Klasikler ve Hitler.

Denize aşık olanlar için Scorpions’tan Love Of My Life parçasını bir köşeye bırakıyoruz. Son yıllara damgasını vuran Tamino da ay ışığının aydınlattığı deniz fotoğrafları için oldukça uygun bir seçenek. Sanatçının Crocodile ve Indigo Night isimli parçalarına göz atmayı unutmayın.

Instagram profilinizde daha eğlenceli bir atmosfer yaratmak istiyorsanız pop müziğin yıldız isimlerine bir şans vermek isteyebilirsiniz. Demi Lovato – Cool for the Summer, Ed Sheeran – Bad Habits, MIKA – Take It Easy ve Harry Styles – As It Was ise ilk akla gelenlerden.

Daha Fazla Deniz Şarkısı için Spotify Hesabımızda Buluşalım!

Göksel’den Sertab Erener’e… ‘’Deniz Kokan Şarkılar’’ adlı çalma listemizi de favorilerinize eklemeyi unutmayın.

https://open.spotify.com/playlist/3ZHuJ2PZVAAEsYujZ0zdUK?si=66c0a73f8d904cfc