MÜZİK

Günün Şarkısı: Beyonce – Diva

Beyonce, 200 kişilik bando ekibi ve dansçılarıyla çıktığı sahnede festivalin adını Beychella olarak değiştirecek bir performans sergilemiş.

Coachella geçen sene bir divayı ağırladı! Beyonce, 200 kişilik bando ekibi ve dansçılarıyla çıktığı sahnede festivalin adını Beychella olarak değiştirecek bir performans sergilemiş. Netflix belgeseli Homecoming bu işin nasıl bir ekip çalışması olduğunu küçük ayrıntılarla anlatıyor. Zor geçen hamilelik döneminin ardından dünyaya gelen ikizleriyle vakit geçirmek isterken dünya starlığı ile annelik arasında kalıyor Beyonce. Vücudunu forma sokmak için kendini ne kadar zorladığını anlatıyor ama ortaya çıkan işin hayatındaki önemini vurgularken hiç de pişman gözükmüyor.

2 saatlik bu sahne şovu Beyonce’nin Destiny’s Child’den itibaren geçirdiği dönemleri anlatıyor. Üniversitelerde düzenlediği seçmelerle bir araya getirdiği bando ekibiyle aylar süren provalar yaparken “Önemli olan benim sahnede tacımla dolanmam değil siyahi kültürün doğru temsil edilmesi” diyor. Bu sebeple de kimi zaman dansçılarını ön plana alan, tevazu gösteren bir Beyonce izliyoruz. Demek ki Diva olmak için kimi zaman geri planda kalmayı da kabullenmek gerekiyor.