MÜZİK

Güne başlarken: Oscar Jerome

R&B ve caz birleşince keyfiniz yerine geliyorsa Breathe Deep albümünü tüm gün döndürebilirsiniz. Ayrıca canlı dinlemek isterseniz Oscar Jerome bu akşam ve yarın online konser veriyor.

Online Konser Biletleri

Oscar Jerome’un adını duymasanız da müziğini dinlemiş olma ihtimaliniz çok yüksek. Ülkemizi sık ziyaret eden afrobeat caz grubu Kokoroko’nun elemanlarından olan 27 yaşındaki müzisyen Kamasi Washington’ın da ekibinde yer almış. UK caz denebilecek bir tür varsa Jerome tam o tarz bir müzik yapıyor. Yüksek ritimli gitarlar, yumuşak bir vokal ve kışkırtıcı saksafon sololar…

Oscar Jerome daha evvel konser kayıtları çıkartmış ama Breathe Deep ilk stüdyo albümü. Albümün açılış parçası Sun For Someone güne güzel başlamak için yapılmış şarkılardan biri. Tabi eğer sözlere dikkat etmeyen dinleyicilerdenseniz. “Güneş her zaman biri için doğar. Ama herkes için doğmaz. Ve hiç zamanında gelmez!” Lianne La Havas ile yaptıkları Timeless’da diğer bir yıldız.

R&B ve caz birleşince keyfiniz yerine geliyorsa Breathe Deep albümünü tüm gün döndürebilirsiniz. Ayrıca canlı dinlemek isterseniz Oscar Jerome bu akşam ve yarın online konser veriyor. Detayları şurada bulabilirsiniz.

Oscar Jerome - Sun For Someone