MÜZİK

Yıldızların Altında: Şehrin Gözde Eğlence Etkinlikleri

Kahkaha, dans ve son ses müzik için geldiyseniz doğru yerdesiniz. Şimdi sizin için eğlencenin sınırlarını zorlayacak bir dünyanın kapılarını aralıyoruz...

Birbirinden eğlenceli, çılgın ve sıra dışı etkinliklerle dolu olan bu köşede, heyecan ve kahkaha garantisi veriyoruz. Kendinizi rutin düzenden kurtarın ve bize katılın; çünkü bu yolculuk hiçbir zaman unutulmayacak! Şimdi sırada gece kulüplerinden içeriye adım atmak var, acele edin!

Kulüp Guide’da neler var?

Biletix, şehrin en gözde mekanlarını Kulüp Guide sekmesinde bir araya getiriyor. Konserlerden tiyatrolara, stand-up gösterilerinden DJ performanslarına kadar birçok etkinliğin düzenlendiği mekanlar, gece hayatının kalbinin attığı yerler aslında. Gecenin karanlığında takip edeceğimiz ışıklar bu kez kulüp ışıkları. Hazırsanız başlıyoruz!

#1 Blind İstanbul

İstanbul’un en gözde gece mekanları arasında yer alan Blind, kendine has eğlence tarzıyla bir hayli gündemde. Fakat Blind’ı özel kılan birkaç detay daha var. Bunlardan biri hiç kuşkusuz kabarık etkinlik takvimi. DJ performanslarından konserlere uzanan takvimiyle, kemik kadrosuna eğlenceli geceler yaşatan Blind İstanbul, bir süre daha şehrin gözdesi olmaya devam edecek gibi. Blind’da yaklaşan etkinlikler ise şöyle:

  • 16 Aralık: Luv X 90s & 2000s  HipHop Party
  • 17 Aralık: Kayra Albüm Lansman
  • 20 Aralık: Can Kazaz

#2 Dorock XL

Dorock XL, Kadıköy’ün en çok ziyaret edilen gece mekanlarından biri. Caferağa’da yer alan mekan, gecenin nabzını tutarken müziğin ritmini de yakalıyor. En sevilen sanatçıların konserleri, konsept partiler ve DJ performansları Dorock XL’da bir araya geliyor. Bu akşam ne yapsam diye düşünüyorsanız Dorock’ın etkinlik takvimine göz atmayı unutmayın. Çünkü burada herkese göre bir şeyler var. İşte yaklaşan etkinlikler:

  • 15 Aralık: Sena Şener
  • 16 Aralık: The Sisters 90’lar 2000’ler Türkçe Pop Gecesi
  • 21 Aralık: Zakkum

#3 JJ Pub Kanyon

Gecenin ritmini yakalamak için sıradaki durağımız JJ Pub Kanyon. Hoş sohbet, kaliteli müzik ve lezzetli yemeklerin buluşma noktası olan JJ Pub Kanyon, sizleri Şişli’ye davet ediyor. Yeni nesil pub konseptiyle gece kuşlarını bir araya getiren mekanda, neredeyse her akşam farklı bir etkinlik düzenleniyor. Gündüzleri ise tadı bambaşka. Mekanın imza kokteyllerini yudumlarken gecenin coşkusuna kapılmak için yaklaşan etkinlikleri incelemeyi unutmayın.

  • 17 Aralık: Özgür Uysal – İnce İşler
  • 31 Aralık: New Year’s Eve
  • 13 Ocak: Mary Jane

#4 Punch Kadıköy

Kadıköy’ün eğlence mekanları saymakla bitmez. Bunlardan biri de Punch Kadıköy. Kapısından geçerken kahkaha seslerini duyabileceğiniz Punch’ın etkinlik takvimi, birbirinden renkli komedi organizasyonlarıyla dolu. İlk sırada ise stand-up gösterileri yer alıyor. Biraz gülmeye ihtiyacınız varsa şehirdeki durağınız kesinlikle Punch olmalı. İşte yaklaşan etkinlikler:

  • 15-29 Aralık: Kadıköy Stand-up Dark Night
  • 17-24 Aralık: Sana Birşey Diyeceğim Stand-up Gecesi
  • 26 Aralık: Dan Spinks & Taha Ercoskun – English Stand-up Comedy Show

#5 Club Inferno Bursa

Bursa’nın en gözde mekanı Club Inferno ile tanıştınız mı? Her sezon adeta yıldızlar geçidine dönüşen Club Inferno Bursa, zengin etkinlik takvimi ile binlerce kişiyi ağırlıyor. Pop’tan rock’a, rap’ten arabeske uzanan etkinliklerde ise Türkiye’nin en seçkin sanatçıları sahne alıyor. Bu kez rotamızı Bursa, Nilüfer’e çeviriyoruz ve geceyi aydınlatan etkinlikleri birlikte inceliyoruz.

  • 13 Aralık: 90’lar Türkçe Pop Gecesi:Burak Kut & Çelik
  • 15 Aralık: Ayçin Asan – Evet Ne Söylüyoduk
  • 17 Aralık: Sefo

Şehirde eğlence hiç bitmez. Kahkahalarınız müziğin sesine karışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Şehrin nabzını tutmak için yeni mekanlara yelken açmak istiyorsanız Kulüp Guide sekmesi ile maceraya yeniden başlayabilirsiniz…

Demet Akalın’ın da dediği gibi, şu anda kulüpte keyfim yerinde, arasanda seni duymuyorum. İyi eğlenceler!