MÜZİK

Gitar ve basın ayak sesleri: Metalheadler için festivaller

Headbange hazır mısınız?

Anahtar kelimemiz bas. Müziğin en heyecan verici haline hazır mısınız? Metalheadler sıkı durun. Karşınızda heavy metal’e doyacağınız festivaller.

Dalgaların en gürültülü hali: Bosphorus Metal Fest 2022

Avrupa black ve death metalin en iyi temsilcilerini dinleyeceğimiz festival, 15 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek etkinlik tek günlük bir kapalı mekan festivali. Ağırlıklı olarak yabancı grupların sahne alacağı festivale The Wall Saloon & Performance ev sahipliği yapacak. Festivlain Headliner’ı Romanyalı rock grubu SUR AUSTRU. Co-Headliner koltuğunda ise Türkiye’nin başarılı black metal grubu Moribund Oblivion yer alıyor.

Sur Austru - Jabracie (Official Video Premiere)

Bosphorus Metal Fest 2022, line up’ı ile şimdiden tüm Kadıköy’ü heyecanlandırmaya başladı. Listede birçok sürpriz isim de yer alıyor. Slovakyalı müzik grubu Doomas, Alman black metal grubu Darkmoon Warrior ve İsviçreli Malphas grubu da festivale dahil.

Sarp Keski tarafından kurulmuş olan Bipolar Architecture isimli post-rock grubu ise gecenin merakla beklenen performanslarından yalnızca biri.

Bosphorus Metal Fest, metalin güçlü atmosferine tanıklık edebileceğiniz eşsiz bir organizasyon. Tek yapmanız gereken yerlerinizi almak.

Milyon Fest Metal Kampı 2022

Deniz, kum ve güneşin tadını çıkarırken bir yandan da metal müzik ile eğlenmeye ne dersiniz? Aradığınız her şey Milyon Fest Metal Kampı’nda.

Milyon Yapım tarafından düzenlenecek olan Milyon Fest Metal Kampı yaz aylarını hareketlendirmeye hazırlanıyor. Metal müziğin sesleri bu kez Kilyos’tan yankılanacak. 1-3 Temmuz arası gerçekleşecek olan festivalde birçok yıldız isim sahne alacak.

ilk gece performans sergileyecek sanatçılar: Pentagram, METALIUM, SUICIDAL ANGELS, Frozen Clouds ve Make Mama Proud!

Pentagram - Sonsuz

İkinci gecede NECROPHOBIC, Helak ve Furtherial ile desibel yükselecek.

Kilyos’ta unutulmaz bir 3 gün yaşatacak festivalin kapanışında 10’dan fazla sanatçı sahne alacak. Sepultura, Oculos ve SUICIDE gibi isimler gecenin beklenen heyecanla beklenen performansları arasında yer alıyor.

Festivalin biletlerinin hızla tükendiğini de söylemeden geçmeyelim. Post-rock, black metal ve çok daha fazlası için Milyon Fest Metal Kampı, Kilyos’un büyüleyici atmosferi ile sizleri karşılamaya hazır.