MÜZİK

Müzik Festivallerinin Vazgeçilmez İsmi ‘Gianluca Vacchi’ Kimdir?

İtalyan fenomen, iş adamı ve DJ Gianluca Vacchi'yi mercek altına alıyoruz!

Instagram fenomeni olarak tanınan Gianluca Vacchi, kariyerine DJ kimliğiyle devam ediyor.

Milyonlarca dinlenmeye ulaşmış kayıtları ve ikonik performanslarıyla elektronik müzik dünyasının en sevilen isimlerinden biri olmayı başaran Vacchi’yi mercek altına alıyoruz!

Gianluca Vacchi kimdir?

1968 İtalya doğumlu olan Gianluca Vacchi, sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarıyla uzun bir süre gündemi meşgul etti. İtalya magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan DJ, sanayi makineleri üretimi yapan bir şirkete de sahip. Kahve üretimi ve çay paketleme makineleri üreten Vacchi’nin Hindistan, Hollanda ve İtalya başta olmak üzere çeşitli ülkelerde üretim tesisleri bulunuyor.

Vacchi’yi bu kadar ikonik yapan bir diğer detay ise vücuduna işlediği sayısız dövme. Dövme sayısı nedeniyle bazı kesimler tarafından ağır iddialara maruz kalan DJ, seçimini şu cümlelerle özetlemişti: “Kimi insanın içi, kimi insanın dışı kirli olur. Ben dışımın kirli olmasını tercih ettim.

Sosyal Medya Fenomeninden Global Bir Yıldıza: #GVLifestyle

Instagram’da güncel olarak 22 milyon takipçisi bulunan Gianluca Vacchi, kendisi gibi fenomen olan ve sosyal medyada adeta bir akım başlatan Dan Bilzerian’ın en büyük rakibi olarak kabul ediliyor. Kimilerine göre ise Bilzerian’ın tahtı çoktan ele geçirilmiş durumda…

İki çocuk babası olan Vacchi, Hollywood ünlüleriyle de bir hayli yakın. Bu da onu magazinin en çok konuşulan isimlerinden biri haline getiriyor. Vacchi’nin en çok etkileşim alan paylaşımları ise hiç kuşkusuz Instagram’a yüklediği dans videoları. Lüks hayatını eğlenceli kişiliğiyle birleştirerek takipçileriyle paylaşan İtalyan fenomen, milyonlarca insana ulaşmayı başarıyor.

The dancing millionaire

Paylaşımlarının altına eklediği #GVLifestyle etiketini ise bir işe dönüştürmeyi ihmal etmemiş. GV Lifestyle ismini verdiği internet sitesi üzerinden paylaşımlar yapan ve özel koleksiyon ürünlerini takipçilerinin beğenisine sunan Vacchi, elindeki tüm imkanları değerlendiriyor adeta. Öyle ki Enjoy ismini verdiği bir kitap da yayımlamış. Baktığımız her yerde bir Vacchi imzası var diyebiliriz.

Gianluca Vacchi’nin En Çok İzlenen Performansları

Gianluca Vacchi sadece sosyal medyayla varolan bir fenomen değil. Kendisi aynı zamanda başarılı bir DJ. Öyle ki milyonlarca dinlenmeyi aşan birçok parçası da bulunuyor. Viento ise Vacchi’nin en çok dinlenen çalışmalarından biri. Şarkı şu anda Youtube’da 62 milyon dinlenmeye ulaşmış durumda.

Gianluca Vacchi - Viento (Official Music Video)

Sebastián Yatra ile birlikte bir iş birliğine imza attığı çalışması ise kariyeri boyunca en geniş kitlelere ulaşan parçası oldu. Youtube’da 120 milyondan fazla dinlenme elde eden LOVE, 2018 yazının en çok dinlenen şarkılarından da biriydi.

Gianluca Vacchi, Sebastián Yatra - LOVE

Başarılı DJ’in bir diğer sevilen müzik çalışması ise hiç kuşkusuz Trump-It. Youtube’de 85 milyon dinlenme elde eden parça, ikonik ritmiyle bugün hala elektronik müziğin en sevilen işlerinden biri.

Gianluca Vacchi - Trump-It (Official Music Video)