MÜZİK

Farklı Kültürleri Bir Araya Getiren 5 Müzik Grubu

“Müzik Birleştirir”

Farklı milletlerden, farklı kültürlerden oluşan müzik grupları bu sözü kanıtlıyor!

İyi ki müzik var…

Miss Crowley

miss crowley

Minimal müzik yapan bir topluluk, Türkiye-İrlanda menşeili bir müzik projesi. Kendilerini 28 Şubat’ta Hayal Kahvesi Beyoğlu’nda dinleyebilirsiniz.

Miss Crowley - Soon you'll be free

Collectif Medz Bazar

collectif medz bazaar

Collectif Medz Bazar yolculuğuna Paris’te başlayan ve dünyanın dört bir yanında adını duyurmuş eğlenceli bir topluluk. Grupta Fransız, Türk, Amerikan ve Ermeni müzisyenler var. “Kokoreç” adlı leziz şarkılarını dinlemeden geçmeyelim.

Collectif Medz Bazar - Kokoreç (2014)

Kolektif İstanbul

3-kolektif istanbul

Fransa’nın Brötanya bölgesinden Richard Laniepce tarafından 2006 yılında İstanbul’da kurulan grup, günümüze kadar farklı müzisyenlerle çalışarak müziğini zenginleştirdi. Balkan müziğini Türkiye’ye taşıyan grubu 11 Mart’ta Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde dinleyebilirsiniz.

Kolektif İstanbul a la Franga - Pastırma Yazı aka l'Eté Indien live @ Babylon Studio

27

4-27

İsmini 27 yaşında hayatlarını kaybeden Jimi Hendrix, Jim Morrisson, Janis Joplin, Kurt Kobain’den alan grup, Los Angeles lı bir etnik – rock grubu olarak kuruldu. Okan Şarlı (Bas – Vokal), MuratArıkan (Gitar) ve Saddler Samayoa (Davul) oluşan ekibi 6 Mart’ta Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde canlı dinleyebilirsiniz.

Oscar And The Wolf

Biletleri bir 10 dakikada tükenen belçikalı grup Oscar And The Wolf’un klavyesine Ozan Bozdağ hayat veriyor. Kim bilir belki de grubun arabesk tınılarının kaynağı budur.