MÜZİK

Ed Sheeran: “Lannisterlar Her Zaman Borcunu Öder”

Dikkat, spoiler içerir!

Gönlümüzün efendisi Game Of Thrones’un yeni sezonuna kavuştuk. Aç biilaç, binbir merakla beklediğimiz 7. sezon nefes kesen başlangıç sahnesini saymazsak gerilim dozu düşük fakat sürprizi bol bir bölüm oldu.

Eski dönemlerin romantik gitarcısı, yeni dönemlerin rekortmen popçusu Ed Sheeran, Lannisterlı asker rolüne bürünmüş şekilde çıktı karşımıza.

3-5 cümlelik figüranlığı Ed Sheeran’a çok gören hayranları, kendisini acımazsızca eleştirdi. Aslında Game Of Thrones’un bu numaralarına alışkınız. Daha önceki sezonlarda farklı müzisyenlere rastlamıştık. Bu hareketler, hem müzik sektörünü hem de diziyi besliyor. Popülerlik arttıkça kazanılan para, kazanılan para arttıkça da izlediğimiz yapımın limitleri artıyor. Sonuç olarak, Lannistergillerden Ed Sheeran’ı yerden yere vurmak çok da mantıklı değil. Hem kızıl-sarı saçları tam da Lannister’lara uygunmuş. :)

Bu konu son 2-3 gündür sürekli tartışılıyor. Hatta “Shape of you” şarkısına, Game Of Thrones karakterlerinin ağzından kolaj videolar bile yapıldı.

Peki, gündemi bu kadar meşgul eden bu konuyu siz nasıl değerlendiriyorsunuz?