MÜZİK

Deniz kenarında konser!

Unutulmaz anılar için deniz kenarında gerçekleşen konserlere mutlaka göz atın.

Uzun zamandır evdeydik. Artık kendimizi denize atma zamanı. İmkanı olan Ege Sahilleri’ne, Akdeniz’e uzanıyor. İstanbul’dan çıkamayanlar ise kendilerini İstanbul’daki plajlara atıyor. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıp ardından canlı canlı konser dinlemek isteyenler için bir kaç önerimiz var.

Unutmadan hatırlatalım, aşağıdaki tüm konserlerde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ediliyor.

Mask Beach Konserleri

İstanbul’da yaz aylarını çekilebilir kılan mekan Mask Beach’te sosyal mesafe kurallarına göre ayarlanmış yeni oturma düzenleri sayesinde,  gönül rahatlığıyla canlı konserlere gidebilir, ayrıca plajın tadını çıkarabilirsiniz.

Nerede: Mask Beach, Beylikdüzü/İstanbul
Ne zaman: 7 – 24 Ağustos

Miya Beach Yalıkavak

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan Miya Beach, gündüz deniziyle akşam da konserlerle dikkat çekiyor. Tatil rotanızda Bodrum varsa Miya Beach’e uğramayı unutmayın.

Nerede: Bodrum, Yalıkavak Miya Beach
Ne zaman: 14-28 Ağustos

Akyaka Çınar Beach Club

Akyaka’nın muhteşem denizini düşünün, üstüne de Çınar Beach’teki konserleri ekleyin. Deniz, kum, güneş üçlüsüne en çok yakışan şey canlı müzik değil mi? Konser programında Birsen Tezer, Melek Mosso, Mehmet Erdem gibi şahane isimler var.

Nerede: Akyaka Çınar Beach Club
Ne zaman: 14-28 Ağustos

Cennet Bahçesi Açıkhava Konserleri

İstanbul sıcağından bunalanların kaçış noktası Burgazada’daki Cennet Bahçesi bu yaz da konserlerine devam ediyor.  Sabah denize girdikten sonra günü mis gibi konserlerle noktalayabilirsiniz.

Nerede: Cennet Bahçesi Burgazada
Ne zaman: 21&22 Ağustos

17.Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali

17 yıldır dünyaca ünlü klasik müzik ve caz sanatçılarına Bodrum’un eşsiz mekanlarında ev sahipliği yapan Gümüşlük Müzik Festivali’nin bu yılki tüm enerjisi güneş panelleri vasıtasıyla sağlanacak. Hem programıyla hem de doğaya duyarlı yaklaşımıyla dikkat çeken festival Bodrum’daki sanatseverlere muazzam bir seçki sunacak. Festival mekanlarında alınan COVID-19 önlemlerini ilgili etkinliğin Etkinlik Kurallar bölümünden inceleyebilirsiniz.

Nerede: Bodrum, Antik Taş Ocağı & Gümüşlük Festival Merkezi
Ne zaman: 25 Ağustos – 15 Eylül