MÜZİK

David Guetta Heyecanı Gittikçe Artıyor!

David Guetta demek açık hava gece kulübü demek; dünyanın en popüler şarkılarına imza atmış ve her parçası çılgınca dans ettiren bir DJ’den bahsediyoruz.

David Guetta eğlence konusunda marka olmuş, ışlıltılı bir isim olduğundan, böyle akşamlarda bling bling dediğimiz, şu gösterişli takıların kullanıldığı bir stil fena olmaz hani. Bling Bling, genelde Hip-hop kültürüne yakın olsa da, ben DJ’lerin de hiç geri kalmadığını düşünüyorum. Bol taşlı, zincirli kolyeleri deneyebilirsin, hem açık hava gece kulübüne gidiyoruz, biraz takıp takıştırmanın zararı olmaz diye düşünüyorum.

david guetta aksesuar

 

David Guetta’dan ilham alalım bence, kilit parça tişört, bu hem erkek, hem de kadınlar için geçerli. Beyler o parlak yazılı tişörtlerinizi illa ki giyecekseniz bu gece çok uygun. Hazır erkeklerle başlamışken devam edeyim, ben pek Brit Popçular gibi Skinny giymenden yana değilim ama bacakların inceyse biraz daha dar paçalar seçebilirsin. Bu tarzın en iyi tamamlayıcısı olsa da eğer yaz sıcağında yüksek boğazlı spor ayakkabılara üşenirsen, paçaları kıvırıp, kaykay ayakkabısı ile deneyebilirsin.

Gelelim kızlara; dar elbiseleri, mini etekleri en rahat giyeceğin etkinlik! Payetli parçaları da kolaylıkla kullanabilirsin. Ama diyelim ki payetli bir etek giydin, üzerine düz bir tişört giy ki, “Kız tarafı mı?” diye sormasınlar.

david guetta - kadin stili 1 - vitringez

Ayağında düz ayakkabılara ihtiyacın olacak, metalik renklerde bir Airmax olabilir ya da yüksek boğazlı spor ayakkabılar, ama bacakların inceyse.

david guetta airmax

Benden bu kadar, çok eğlenmeni ve ne giydiğini unutacak kadar dans etmeni dilerim.

Görüşürüz!

Duygu Kömeççi