MÜZİK

Yeni Mekan Alarmı: Cosmos Theatre – Antalya

Cosmos Theatre dünyasında ilkleri yaşamaya hazır mısınız?

Sanat, eğlence ve gastronomi kültürünü kusursuz bir şekilde harmanlayan Türkiye’nin yeni nesil gösteri merkezi Cosmos Theatre, Antalya’da kapılarını açtı! 

COSMOS THEATRE | ARE YOU READY?

Cosmos Theatre, geleneksel tiyatro imajını koruyarak dijital ve görsel sanatı buluşturduğu muhteşem dekorasyonu ve 3D projeksiyonu ile beş duyunuzu da etkisi altına alacak. 

Mekan, sıra dışı atmosferi, VIP locaları, son teknoloji donanımı ve ışıltılı sahnesi ile etkisinden kurtulamayacağınız bir deneyim vadediyor. 

Cosmos Theatre’da sizi neler beklediğine beraber göz atalım…

Işıl Işıl Bir “Mekan

1955 yılında kurulan Kilit Şirketler Grubu’nun yepyeni bir deneyim vadeden projesi; gastronomi, sanat ve eğlence kültürünün teknoloji ile harmanlanması sonucu ortaya çıkan yenilikçi bir mekan olarak öne çıkıyor.

Her bir bölümü ince düşünülerek tasarlanmış olan Cosmos Theatre eşsiz bir misafir deneyimi sunuyor. Özel VIP localar, yemek alanları, bar koltukları, küçük masalı balkon seviyesindeki salonlar ve bölme perdeli özel alanlar mekanı özel kılan detaylardan bazıları.

Etkisinden Kolay Kolay Çıkamayacağınız Rafine bir “Gastronomi” Deneyimi

Ünlü Fransız şefler ve uzman miksologların imza attığı fine dining konsepti ile evrenin sınırlarını aşan kozmik yolculuğa davetlisiniz!

Sanat ve eğlencenin yanı sıra rafine bir gastronomi anlayışını mükemmel bir şekilde harmanlayan Cosmos Theatre, misafirlerine yeni nesil bir yeme-içme deneyimi de sunuyor.

Unutulmaz bir akşamın en önemli anısı olarak aklınızdan çıkmayacak, yaratıcı şefler tarafından hazırlanan suşi, sashimi, ıstakoz, istiridye ve kral yengeç gibi dünya gastronomisinin otantik lezzetleri Lobster Club’ta sizler için özenle hazırlanıyor.

Çarpıcı Bir Atmosfer “Club Cosmos”

Rutin eğlence anlayışından çıkıp uluslararası üne sahip DJ’lerin ve ünlü sanatçıların performansları eşliğinde, kendinizi Club Cosmos’un çarpıcı atmosferinde şımartmaya ne dersiniz?

Eğlenceyi Zirveye Çıkaralım: “Konserler”

Şimdi tüm bu saydıklarımıza bir de müzik ekleyelim… Yerli yabancı en sevilen isimleri mekanın benzersiz akustiğinde dinlemek, bildiğiniz tüm konser deneyimlerini unutturacağa benziyor.

Elka, Özcan Deniz, Dima Bilan, Hadise gibi sahne performansıyla çok konuşulan isimleri Cosmos Theatre sahnesinde dinleyebilirsiniz.

Konser takvimine yeni isimler eklenmeye devam edecek, takipte kalın!

Detaylı bilgi için Cosmos Theatre’ın web sitesine de göz atabilirsiniz.