MÜZİK

Coop: Bir Küçük Sahne Yaşama Sevinci Verir

Taksim’in güzel yanlarını usul usul kaybederken, yeni sahnelerin açıldığını duymak bir nebze olsun yüreğimize su serpiyor. Yeni mekanına taşınan Coop sonbahar akşamlarında güzel bir konser dinleyip, kafanızı dağıtmak için gidebileceğiniz hoş bir mekan. Rock, Caz, Funk ağırlıklı başladıkları programda herkese göre bir etkinlik var gibi görünüyor.

Bu ayki Coop Konserleri:

Cemiyette Pişiyorum – Softa

Tarwater

Sattas ve Selekta Firuzaga

Seyyal Taner ve Kurtalan Ekspres

Mop Mop

Ayyuka ve Jay Dobis

 

coop_1

Mekanın Yapısı:

Malum çok sık  konser vermeyen grupların sahneye çıktığı mekanlarda güzel bir kalabalık oluyor. Ama tıkış tıkış olduğunda her güzelin bir kusuru vardır diyemiyoruz. İnsan müzik dinlerken arada nefes de almak istiyor. Coop havalandırması ve aydınlatma şekliyle ferah bir yapı yakalamış gibi görünüyor. Mekanın yeri de güzel bir sokakta olduğundan hemen kapının önüne de kaçabiliyorsunuz.

Fiyatlar:

İçki çeşitliliği ve fiyatlarıyla Taksim standartlarının ne altında ne de üstünde seyrediyor.

coop_3

Acayip Bir Durum:

Coop ile ilgili enteresan bir durum var. Bunun nasıl bir akustik oyunu olduğunu bilemiyorum ama alt katta tuvalete gittiğinizde müzik inanılmaz derecede güzel duyuluyor. Adeta dinlemeye oradan devam etmek istiyorsunuz.

Bir Öneri:

Evet mekanda vestiyer var ama herkes kullanmak istemeyebilir. Masaların ve barın etrafına çanta, palto koymak için asılan kullanışlı kancalardan monte etseler ne kadar da güzel olur.