MÜZİK

“Bu Hafta Sonu Ne Yapalım?” Sorusuna Cevap Listesi

 

Gramatik Babylon Soundgarden öncesi İstanbul’a uğruyor. Bu akşam KüçükÇiftlik Park’ta dansa var mısınız?

Gramatik | So Much For Love | Official Music Video

 

Bu akşam romantikleri de sevindirecek bir konser var. Bahadır Tatlıöz ‘Bana Dair’ adındaki yeni albümü ile Mask Live’da.

Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman ( Official Video )

 

Rock klasiklerini çelloyla yorumlayan 2CELLOS özellikle kadın izleyiciler üzerinde müzikal bir Biscolata etkisi yaratacak  :)

2CELLOS - Welcome To The Jungle [OFFICIAL VIDEO]

 

Şebnem Ferah, Turkcell  Yıldızlı Geceler kapsamında Cumartesi günü Harbiye’de Şeboistler ile buluşacak. Ne dersiniz, güzel olmaz mı?

şebnem ferah

 

Babylon Soundgarden Çeşme hali hazırda tatilde olanların ayağına festival getiriyor. Erol Alkan, Gramatik, Kölsch, Robag Wruhme, Tobias Thomas, Reinhard Voigt ve Coma gibi uzayıp giden listesiyle o arkada dikilip oynamayan adamı bile dans ettirecek.

Erol Alkan - "A Hold on Love" (Official Music Video)

 

Kamp,  rock ve zeytin deyince akla gelen ilk festival Zeytinli Rock Festivali bugün başlıyor. Türkiye’nin en iyi Rock gruplarını izlemek için hala şansınız var!

Yasemin Mori - Deli Bando

 

Alfred Hitchcock’un Rear Window filminde oynayan sıcak/soğuk sarışını bilir misiniz? O güzelliğin, yani Monaco Prensesi Grace Kelly’nin hikayesini anlatan Grace Of Monaco Vodafone FreeZone Açıkhava Sineması’nda püfür püfür izlenebilir.

Grace of Monaco - HD Main Trailer - Official Warner Bros. UK