MÜZİK

Birkaç Güzel Haber ve Sürpriz Bir Festival!

Rihanna Omuzlarda

Geçtiğimiz günlerde Türk hayranı Dilek için Türkçe “seni seviyorum Dilek” videosu çeken Rihanna sevenleriyle buluşmayı bir adım öteye taşıdı. ANTI albümünden Goodnight Gotham için çektiği kısa klipte hayranlarıyla resmen çarpışıyor!

Rihanna - Goodnight Gotham

Diplo Biraz Kızgın

diplo-middle-fingers

Amerika seçimlerinde Bernie Sanders’ı destekleyen Diplo, Trump’ın seçilmesinden korkan sanatçılardan.

“Eğer Trump kazanırsa Hindistan’a yerleşirim.”

“Purge (Arınma Gecesi) filmini izliyorum, Donald Trump yönetiminde yaşamak böyle olsa gerek.” şeklinde tweetler atan prodüktör anlaşılan siyasi görüşünü savunmaktan çekinmiyor.

Sürpriz Bir Festival Geliyor!

oscar

Artık canımız ciğerimiz kategorisinde değerlendirdiğimiz Oscar and The Wolf yeniden Türkiye’ye geliyor! Programında Broken Funk Essential, La Sra Tomasa, Kabus Kerim, Athena, Duman, Hey Douglas gibi isimlerin de yer aldığı bu sürpriz festivali yakında açıklıyoruz!

M.I.A.’nın Hakkı Mı Yendi?

Mülteci sorununun global bir çapta tartışıldığı şu günlerde, M.I.A. konuya cuk oturan Borders klibi  MTV Müzik Ödülleri’nde aday seçilmeyince ateş püskürdü! MTV’yi seksist, elitist ve ırkçı bulduğunu bağıra bağıra tweetledi. Yönetmenliğini de M.I.A.’nın üstlendiği klibin etkileyiciliği tartışılmaz.

 

Görünmez Şiddet!

Ara ara yeni şarkılar yayınlayarak hayranlarına sürpriz yapan Massive Attack yepyeni bir video yayınladı. Come Near Me tabi ki yine gergin ve kafa karıştırıcı bir video olmuş. Massive Attack’ı da bu rahatsız eden melodileri için sevmiyor muyuz zaten?

 

Massive Attack, Ghostpoet - Come Near Me