MÜZİK

Bir Dakika, Justin Konserine Hazır mıyız?

Bu konseri ne kadardır beklediğinizi tahmin edebiliyorum. Her ne kadar Belieber’lar tek Justin hayranını kendi jenerasyonları sansa da, biz Timberlake’i Justified albümünden beri bekliyoruz. Cry Me A River coverını ilk duyduğumuzda kendisini teselliye hazırdık, ama gelmedi.

Arada geçen zaman ve albümler ile bir iki adım değil epey yol aldı. Şimdi karşımızda sadece küçük kızları değil, tabir-i caizse kazık kadar bizleri de heyecanlandıran bir yıldız var. MTV Video Music Awards’da efsaneleştiği müthiş sahneyi hatırlayın yeter.

Bu konser yılın en eğlenceli konseri olacak şüphesiz, Justin Timberlake jilet gibi sahnede olacak.Hanımlar beyler, lütfen orada olduğunuza değsin.

Düz ayakkabı giyiyoruz kızlar, beyler siz de lütfen! Dans etmeme ihtimalinizi düşünmek bile istemiyorum. Justin Timberlake, insana stil olarak da bazı sorumluluklar yüklüyor, hazırlanırken hassasiyet bekliyorum sizden, karşınızda en stil sahibi-bu konuda rakibi yok- sanatçı var.

İtü Stadyumundasınız ve Mayıs sonu, kızlar skinnyler ortaya çıksın, üstüne şu kombinezon bluzlardan bulun, Suit&Tie şarkısının hakkını vermek adına smokin ceket öneriyorum. Hoş sahnede Justin var,  kış ortasında bile yüktür ceketler siz yerine ince kimono ceket deneyebilirsiniz.

Kimono ceket

Ayağınızda boğazlı spor ayakkabılar olsun, saçlarınız biraz dağınık olabildiğince doğal olsun, istediğimiz cool bir görüntü.

Tek kombinle sizi seri üretim ürünü gibi görünme ihtimali ile baş başa bırakacak değilim tabii ki, b planım var. Beyaz incecik bir atlet, kot gömlek ve altına mini deri etek? Statement kolyelerden uzak durun, bol bileklik, kat kat zincir kolyeler de olur.

Bir kombin fikri de Tunnel Vision’ın hatrına gelsin, jarse veya gecelik tipi saten elbise, jarse elbise düz renk olsun, tercihen füme, büyük küpeleriniz olabilir, saçlar gevşek bir at kuyruğu ayağınıza motorcu botları…  Eğer saten, gecelik tipi elbise derseniz de beline erkek kemeri. Makyajınızın akma ihtimalini unutmayın, bu gece dans ediyoruz, dikkati rujunuzla çekin.

saten gecelik elbise

Beyler, bu gece için dikkat çekme ihtimaliniz düşük ama yine de rekabete varsanız bizim işimize gelir. Fötr şapkadan uzak durun, sahnedeki Justin, kendi piyasanızı düşürürsünüz.

Sizden olabildiğince çabasız bir stil bekliyoruz, eskitilmiş bir tişört, mümkünse üzerinde bir şeyler yazmasın, çok dar olmayan ama fit bir jean, size kaykaycı ayakkabılarını öneririm, bilekliklerinizi toplayın, bir kaç tane yan yana kullananın varsa bir de deri bir saat. Üşüyeceğinizi düşünmüyorum ama kolları kıvrılmış kot bir gömleğe görüntüde hayır demeyiz.

Sizin B planınız ise şöyle, kanvas şort, üstüne merserize incecik bir triko, ayağınıza Jordan tipi ayakkabılar, unutmayın çabasızsınız.

şort ve triko

Herkes kendine bir kombin seçti? ‘Ne giysem’ paniği bitti? Biletler de güvenli bir yerde! Beyler, Justin ile iyi geceler ve iyi eğlenceler. Hanımlar günaydın!

Duygu Kömecci